Esra Ezmeci'nin cinsellik itirafı mide bulandırdı! Evli kadının arzusu başına bela oldu: Ünlü psikolog utancından kızardı

Esra Ezmeci'nin cinsellik itirafı mide bulandırdı! Evli kadının arzusu başına bela oldu: Ünlü psikolog utancından kızardı

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapatılmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, cinsellik ve ilişki tavsiyelerinde bulunmaya devam ediyor. YouTube'da yeni bir program başlatan Esra Ezmeci, takipçisinden gelen cinsel itiraf ile küçük dilini yuttu. Kadının cinsellik arzusu mide bulandırdı. Ünlü psikolog utancından domates gibi kızardı!

Son dönemin en çok tartışılan isimlerinden olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesaplarından takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. İlişki ve cinsellik üzerine vermiş olduğu tavsiyelerle adından sıkça söz ettiren Esra Ezmeci, takipçisinin cinsellik sorusu ile şoke oldu. Evli kadının arzusu başına bela oldu. Utancından domates gibi kızardı. Bakın Esra Ezmeci nasıl bir yanıt vermiş...

EVLİ KADININ ARZUSU BAŞINA BELA OLDU

Instagram hesabından soru-cevap etkinlikleri düzenleyen Esra Ezmeci, dün akşam yeni bir etkinlik düzenledi. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, bir sosyal medya kullanıcısından gelen soru ile şoke oldu. Ünlü psikoloğun etkinliğine katılan evli kadın, "2 senelik evliyim. Haftalık en az kaç defa birliktelik (cinsellik) olmalı?" sorusunu Ezmeci'ye yöneltti.

hghggh-49.jpg

İTİRAFI MİDE BULANDIRDI

Takipçisinden gelen soru ile şaşkınlık yaşayan Esra Ezmeci, takipçisini yanıtsız bırakmadı. İlişkinin gidaşıtını ele alan Ezmeci, "Tabi ki durumsal olarak değişebilen bir şey olsa da daha çok yeni evli bir çift için haftada 2 – 3 kez birliktelik sıcaklığı ve yakınlığı devam ettirmek için etkili olacaktır." tavsiyesinde bulundu.

ghhgh-9.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Esra Ezmeci, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya geldi. Kendisi, eğitim hayatına İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nde başladı ve bu bölümü birincilikle tamamladı. Daha sonra aynı üniversitenin klinik psikoloji üzerine yüksek lisans programını da başarıyla tamamladı.

Psikoloji alanında uzmanlaşmak için adli bilimler doktorasına geçiş yapan Esra Ezmeci, bu alanda da çalışmalarına devam ediyor. Halen adli bilimler doktora eğitimini sürdüren Ezmeci, ülkemizin sayılı adli bilimcilerinden biridir.

yeni-ghghgh-3.jpg

Kariyerine İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde staj yaparak başlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar boyunca İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak çalıştı. Ardından, kendi terapi merkezi olan TERAPİ EVRENİ'nde psikolog olarak görev aldı. Ezmeci, mesleğindeki uzmanlığı ile insanların zihinsel sağlığına yardımcı olmaktadır.

Esra Ezmeci, yalnızca psikoloji alanında değil, gazetecilik ve televizyonculuk alanlarında da başarılı bir kariyere sahiptir. Medyada sık sık görünmesi, açıklamaları ve röportajları ile geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN