Esra Ezmeci'ye gelen iğrenç itiraf parmak ısırttı! Kaynanası bakın muzları ne yapıyormuş?

Esra Ezmeci'ye gelen iğrenç itiraf parmak ısırttı!  Kaynanası bakın muzları ne yapıyormuş?

Esra Ezmeci'ye gelen kaynana ifşası parmak ısırttı. Duyanlar bu ' Bu nasıl kaynana?' dedi. Kadın takipçisi tarafından gelen itiraf sonrası bakın Esra Ezmeci nasıl yanıt verdi? Kaynanam evdeki muzları...

Cinsel içerikli itirafları yayınlayan Esra Ezmeci, yine sosyal medyanın gündemine düştü. Kaynanasını ifşa eden bir kadın muz detayını verince herkes şaşkına döndü. Bakın kaynanası gelinin evine girip ne yapmıyormuş?

1490501.jpg

MUZ DETAYI AĞIZLARI AÇIKTA BIRAKTI

Esra Ezmeci'ye gelen itirafta, "Kaynanam evime gizli giriyor. Sadece benden çalıyor neden? (Bozuk para wc peçetesi muz birikmiş para) çözümü ne?" gibi ifadeler yer aldı.

esra-ezmeci-5-1667466598.jpg

"DÜRTÜSEL BOZUKLUK OLABİLİR"

Ezmeci ise bu ilginç yardım karşısında, "Burada yüzleştirme yapın. Belki sizden almıyordur. Dürtüsel bir bozukluk olabilir" yanıtını verdi.

kaynanam.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN