Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Evli adamdan çocuğu olunca... Ünlü psikolog çıldırdı: Yatakda sert olun!

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Evli adamdan çocuğu olunca... Ünlü psikolog çıldırdı: Yatakda sert olun!

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının final yapmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilişki ce cinsellik tavsiyelerinde bulunmaya devam ediyor. YouTube hesabından yeni bir program başlatan Esra Ezmeci, takipçisinden gelen soru ile şoke oldu. Evli adamdan çocuğu olunca... Bu kadarını nasıl yapabilirsiniz! Ünlü psikolog ateş püskürdü. Mideniz nasıl kaldırdı?

Son dönemin en çok dikkat çeken isimlerin başında gelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilişki ve cinsellik tavsiyelerinde bulunmaya devam ediyor. Yazdığı kitaplarla kendini geliştiren Esra Ezmeci, takipçilerinin sorularını sosyal medya hesabı üzerinden yanıtlıyor. Gelen itiraf mide bulandırdı! Evli adamdan çocuğu olunca... Ünlü psikolog sinir küpüne döndü! Bunu miden nasıl kaldırdı!

GELEN İTİRAF MİDE BULANDIRDI

Instagram hesabından yeni bir soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, bir sosyal medya kullanıcısından gelen soru ile küçük dilini yuttu. Evli bir adamdan çocuk yaptığını ancak şu an çok pişman ve mutsuz olduğunu belirten bir kadın, "Karısının ahını mı aldım acaba?" diyerek ünlü psikoloğa danıştı.

kkjjk-1.jpg

ÜNLÜ PSİKOLOG ATEŞ PÜSKÜRDÜ: YATAKDA SİZİN OLACAK...

Gelen soru ile şaşkına dönene Ezmeci, takipçisini yanıtsız bırakmadı. Doğu tercihlerin ilişkide önemli olduğunu belirten Ezmeci, şunları söyledi:

"Yani karısı mutlaka üzülmüştür ama çok açık bir durum var, size ait olmayan başkasıyla evli olan birinden çocuk yapmak bile bile mutsuz olmaktır. Bu hem size hem o adamın eşine hem çocuğa haksızlık. En azından bundan sonra çocuğunuza verebileceğiniz en güzel hayatı verin ve hep tamamen sizin olacak kişilere odaklanın"

jkjkjk-1.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Esra Ezmeci, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya geldi. Kendisi, eğitim hayatına İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nde başladı ve bu bölümü birincilikle tamamladı. Daha sonra aynı üniversitenin klinik psikoloji üzerine yüksek lisans programını da başarıyla tamamladı.

Psikoloji alanında uzmanlaşmak için adli bilimler doktorasına geçiş yapan Esra Ezmeci, bu alanda da çalışmalarına devam ediyor. Halen adli bilimler doktora eğitimini sürdüren Ezmeci, ülkemizin sayılı adli bilimcilerinden biridir.

hgghghgh-18.jpg

Kariyerine İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde staj yaparak başlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar boyunca İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak çalıştı. Ardından, kendi terapi merkezi olan TERAPİ EVRENİ'nde psikolog olarak görev aldı. Ezmeci, mesleğindeki uzmanlığı ile insanların zihinsel sağlığına yardımcı olmaktadır.

Esra Ezmeci, yalnızca psikoloji alanında değil, gazetecilik ve televizyonculuk alanlarında da başarılı bir kariyere sahiptir. Medyada sık sık görünmesi, açıklamaları ve röportajları ile geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN