Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Evli adamla yaptıkları ağızları açık bıraktı: Karısının yatağında...

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Evli adamla yaptıkları ağızları açık bıraktı: Karısının yatağında...

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının final yapmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, cinsellik ve ilişki tavsiyeleri ile gündem olmaya devam ediyor. Verdiği ilginç cinsellik tavsiyeleri ile adından sıkça söz ettiren Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla hayatının şokunu yaşadı. Evli adamla yaptıkları ağızları açık bıraktı. Bu kadarı da pes artık! Karsının yatağında... Ünlü psikolog çıldırdı!

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, cinsellik tavsiyeleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla küçük dilini yuttu. Kimse bu kadarını beklemiyordu. Duyanların ağzı açık kaldı! Evli adamla sınır filan tanımadı! Karsının yatağında... Ünlü psikolog sinirden çıldırdı. İşte detaylar haberimizde...

Instagram hesabından düzenlediği soru-cevap etkinlikleri ile takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Esra Ezmeci, dün akşam yeni bir etkinlik düzenledi. Bir sosyal medya kullanıcısından gelen itiraf ise herkesi şoke etti. 36 yaşındaki psikolog sinir krizi geçirdi.

EVLİ ADAMLA YAPTIKLARI ŞOKE ETTİ

Bir sosyal medya kullanıcısı Esra Ezmeci'nin soru-cevap etkinliğine katılarak, "Evli biriyle beraber oldum. Bana ayrıyız dedi ve çok vicdan azabı çekiyorum. İntihar etmeyi düşünüyorum" itirafında bulundu.

jhjhjh-27.jpg

ESRA EZMECİ'DEN BOMBA TAVSİYE

Takipçisinin sorusuyla şoke geçiren Esra Ezmeci, "Bu sizin suçunuz değil sonuçta size yalan söylemiş, sizin değil onun vicdan azabı çekmesi gerekir. Nu durumu düşünüp kendinizi suçlamayın." önerisinde bulundu.

hghghg-97.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Esra Ezmeci, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya geldi. Kendisi, eğitim hayatına İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nde başladı ve bu bölümü birincilikle tamamladı. Daha sonra aynı üniversitenin klinik psikoloji üzerine yüksek lisans programını da başarıyla tamamladı.

Psikoloji alanında uzmanlaşmak için adli bilimler doktorasına geçiş yapan Esra Ezmeci, bu alanda da çalışmalarına devam ediyor. Halen adli bilimler doktora eğitimini sürdüren Ezmeci, ülkemizin sayılı adli bilimcilerinden biridir.

Kariyerine İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde staj yaparak başlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar boyunca İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak çalıştı. Ardından, kendi terapi merkezi olan TERAPİ EVRENİ'nde psikolog olarak görev aldı. Ezmeci, mesleğindeki uzmanlığı ile insanların zihinsel sağlığına yardımcı olmaktadır.

hgghgh-31.jpg

Esra Ezmeci, yalnızca psikoloji alanında değil, gazetecilik ve televizyonculuk alanlarında da başarılı bir kariyere sahiptir. Medyada sık sık görünmesi, açıklamaları ve röportajları ile geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir.

Özellikle, insanların cinsel tercihleri ve fantezileri gibi konularda yaptığı açıklamalar, Ezmeci'nin gündeme gelmesine neden olmaktadır. Kendisi, bu konularda toplumda yaygın olan yanlış düşünceleri ortadan kaldırmaya ve insanların doğru bilgilere sahip olmasına yardımcı olmaya çalışmaktadır.

Esra Ezmeci, mesleğindeki uzmanlığı ve toplumun farklı kesimlerinden insanların ilgisini çeken açıklamaları ile geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Kendisi, Türkiye'de psikoloji alanında öncü isimlerden biri olarak kabul edilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN