Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı!

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son cinsellik tavsiyesiyle ortalığı ayağa kaldırmıştı. Yaşananların ardından tavsiyelerine hız kesmeden devam eden Esra Ezmeci, Instagram hesabından dün soru-cevap etkinliği düzenledi. Takipçilerinden kendisine itiraf göndermelerini isteyen Esra Ezmeci, gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı. Görümcesinin kocasıyla her gece... İki adam arasında sıkışan kadına sert tepki. İşte detaylar...

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapanmasının ardından sosyal medyaya yönelen Esra Ezmeci, verdiği ilişki tavsiyeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından takipçileriyle soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı. Instagram hesabından takipçisinden gelen mide bulandırıcı itirafı paylaşan Ezmeci, çıldırdı. İki adamla birden oluyormuş! Bakın Esra Ezmeci ne tavsiyelerde bulunmuş?

GELEN MİDE BULANDIRICI MESAJLA ŞOKE OLDU

Yakın bir zamanda yeni bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün akşam Instagram hesabından düzenlemiş olduğu soru-cevap etkinliği ile yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Ezmeci, gelen itirafla şoke oldu. Bir kadın takipçisinden gelen sapık itiraf herkesin ağzını açık bıraktı.

GÖRÜMCESİNİN KOCASIYLA...

Soru-cevap etkinliğinde Esra Ezmeci'ye itiraf mesajı gönderen bir sosyal medya kullanıcısı, herkesin ağzını açık bıraktı. Görümcesinin kocası ile bir anda yakınlaştığını ve sonrasında da bu durumun önüne geçemediğini ifade eden sosyal medya kullanıcısı, Ezmeci’den yardım istedi.

dfbdfbfdb-001.jpg

ESRA EZMECİ'DEN TOKAT GİBİ CEVAP

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, görümcesinin kocası ile yakınlaşan ve şu an bir çıkmazın içerisinde olduğunu belirten sosyal medya kullanıcısına, şu şekilde yanıt verdi:

"Böyle bir duyguya girdiğiniz anda, o kişiden uzaklaşmanız ve görmemeye çalışmanız en doğrusu. Bence olumsuz sonuçlardan uzak kalmak için görümcenizin kocasından uzak kalın."

fdvfd.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

gfbgfb-8.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN