Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Sevgilisinin babasıyla para karşılığında... Sosyal medya bu itirafla çalkanıyor

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Sevgilisinin babasıyla para karşılığında... Sosyal medya bu itirafla çalkanıyor

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapatılmasının ardından sosyal medyayı daha aktif kullanmaya başlayan Esra Ezmeci, bir sosyal medya kullanıcısından gelen itirafla küçük dilini yuttu. Sevgilisinin babasıyla para karşılığında... Okuyanların midesi ağzına geldi. Sosyal medya bu itirafla çalkalanıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının final yapmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, gündemden düşmek bilmiyor. Instagram hesabından düzenlediği soru-cevap etkinlikleri ile takipçilerinin sorularını yanıtlayan Esra Ezmeci, gelen itirafla şoke olmaya devam ediyor. Gelen son itiraf ise herkesin ağzını açık bıraktı. Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Sevgilisinin babasıyla para karşılığında... Pes artık! İşte Esra Ezmeci'ye gelen o itiraflar...

gfgf-57.jpg

Sosyal medyayı aktif kullanan ve özellikle cinsel yaşam ile ilgili önemli tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, bir takipçisinden gelen itirafla küçük dilini yuttu. Sosyal medya bu itirafla çalkalanıyor.

SEVGİLİSİNİN BABASIYLA PARA KARŞILIĞINDA...

Instagram hesabından soru-cevap etkinliği başlatan Esra Ezmeci, bir sosyal medya kullanıcısından 'Gençlik döneminde sevgilimin babasıyla parayla birlikte oldum. Evlenecez söylemeli miyim?' sorusunu yöneltti.

b6.jpg

ESRA EZMECİ SİNİR KÜPÜNE DÖNDÜ: BU KADARI DA PES ARTIK!

Gelen soruyla sinir küpüne dönen Esra Ezmeci açtı ağzını yumdu gözünü. Takipçisini yanıtsız bırakmayan Esra Ezmeci, şu tavsiyede bulundu:

"Bu söylenmesi kolay bir durum değil ama nu konu bir şekilde önünüze gelebilir. Burada gençlik dönemi dediğiniz dönemleri erkek arkadaşınıza ne kadar bildiği de önemli. Sizce söylemeli mi?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN