Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar mide bulandırdı! Yengem benimle... Okuyanlar şaştı kaldı

Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar mide bulandırdı! Yengem benimle... Okuyanlar şaştı kaldı

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci sosyal medyadan gelen soru ve cevapları paylaşmaya devam ediyor. O mesajları okuyanlar neye uğradığını şaşırdı. Ünlü Psikolog Esra Ezmeci’ye gelen itiraflar mide bulandırdı. İşte Esra Ezmeci'ye gelen o itiraflar…

Birçok kişinin içinden çıkamadığı ilişki durumları son yılların tartışmalı konuları arasında yer alıyor. Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci,Hem kitaplarında hem de günlük yaşantısında kadınlara önemli tavsiyeler verirken sosyal medya hesabından da kendisine gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Ünlü psikolog sosyal medya hesabından kendisine gelen ifşa ve itirafları yayınlarken okuyanlar da hem gözlerine hem kulaklarına inanamadı. İşte Esra Ezmeci'ye gelen o itiraflar…

TAKİPÇİLERİ İTİRAF ETTİ

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve yanıtları görenleri şaşkına çevirdi. Esra Ezmeci'ye gelen soru ve yanıtları şu şekildedir:

esra-ezmeci.jpg

SORU: Eşim gay çıktı üçlü ilişki istiyordu boşandım tüm hayallerim yıkıldı mahvoldum...

Bu sizin için yıkıcı da olsa sizinle ilgili bir durum değil. Bu ilişkinin bitişi hayatınızın sonu da değil. Daha iyi ilişkiler hayatınıza girecektir.

SORU: Yasak ilişki yaşıyorum ama hamileyim ama eşimden mi onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Bu tür durumlar özellikle çocuklar için çok travmatik oluyor. Yanlış bir şey yapılıyorsa da lütfen çocuk yapmayın. Bu ilişkiyi sonlandırmanız en doğrusu.

esra-ezmeci-itiraf.jpg

SORU: Yengem benimle birlikte olmak istiyor. Hayır diyince vücuduyla beni elde ediyor lütfen görün bunu…
Siz böyle birinden uzak durun ve tepki gösterin. Bunun sonuçları her zaman ağır olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN