Esra Ezmeci'ye İğrenç Teklif! Kocasıyla 9 Aydır Bakın Ne Yapamıyor? İşte Utandıran İtiraf

Esra Ezmeci'ye İğrenç Teklif! Kocasıyla 9 Aydır Bakın Ne Yapamıyor? İşte Utandıran İtiraf

Psikolog ve sunucu Esra Ezmeci'ye şaşırtan bir itiraf geldi. Bir kadın takipçisi eşine dair öyle bir ayrıntı verdi ki okuyanlar hayret etti. İlişki itirafında bulunan kadın Esra Ezmeci'den yardım istedi. "Eşimle 9 aydır..." bakın Ezmeci ne cevap verdi?

Paylaşımları olay olan Terapist Esra Ezmeci'ye dikkat çeken itiraflar gelmeye devam ediyor. DM üzerinden kendisine gelen soruları yanıtlayan Esra Ezmeci, cinsel ilişki soruları ve itiraflar karşısında bazen şaşırıyor. Takipçilerinden gelen itirafları ve ifşaları yayınlayan Ezmeciye bu defa cinsel ilişki itirafı geldi. Bir kadın takipçisi bakın ne yazdı?

esraezmecikimdir.jpg

ESRA EZMECİ'DEN ÖYLE BİR YARDIM İSTEDİ Kİ...

Karşı Karşıya programı ile FOX TV yayın yapan ünlü psikolog Esra Ezmeci, Instagram hesabından da takipçileri ile sürekli aktif olarak iletişim halinde. Yazdığı ilişki kurtarma kitapları ile büyük bir üne kavuşan Esra Ezmeci, bu durumu sosyal medyaya taşıyarak farklı bir boyut getirdi. Karı-koca ilişkilerine dair ilginç öneriler veren Ezmeci'nin en popüler yöntemleri çapalama ve tuzlama. Bu yöntemlerle eşlerine her şeyi yaptırabileceklerini iddia eden Ezmeci'ye çok sayıda teşekkür mesajları da alıyor.

HER GÜN BİNLERCE İTİRAF VE İFŞA MESAJI

Ezmci'ye kimisi sevgilisi ile sorunlarını paylaşırken kimisi ise eşleriyle aralarının açıldığını belirtip yardım istiyor. Her yaştan takipçiye sahip olan Esra Ezmeci'ye anne ve babalardan da çocukları için yardım istekleri geliyor. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Ezmeci, bu itirafları ve ifşaları kendi sosyal medya hesabından da yayınlıyor.

1461740.jpg

"KOCAMLA 9 AYDIR..."

İlginç itiraflar alan Esra Ezmeci'ye bu defa yeni evli bir gelinden şoke eden bir itiraf geldi. 9 aydır evli olduğunu belirten kadın cinsel ilişki itirafında bulunanca okuyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. İsmi verilmeden yayınlanan itirafta şunları yazıyordu:

"Eşimle 9 aydır birlikte olamıyoruz. Bana yaklaştığı an da iktidarsızlaşıyor"

1453255.jpg

CİNSEL İLİŞKİ YÖNTEMİ VERDİ

İlişki yaşamakta zorluk çektiğini belirten kadın Esra Ezmeci'den yardım istedi. Bu mesaj karşısında ise Ezmeci, "Bazen doğumlardan sonra çocuk olunca erkeklerde istek azalabiliyor. Kendini zorladıkça da daha çok strese girip ereksiyon problemleri yaşayabiliyorlar. Bir cinsel terapiste gidebilirsiniz. Ayrıca yeni kitabımda cinsellikle ilgili çok fazla yöntem yazdım. Onları da uygulamak tüm cinsel hayatınızı değiştirecektir" yorumunda bulundu. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu tarz itirafların sosyal medyada paylaşılması doğru mu? Esra Ezmeci bu tarz paylaşımlar yapmalı mı?

esraezmeciitiraf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN