Evde oturduğunuz yerden ayda binlerce lira kazanabilirsiniz! Herkes bu işin peşine düştü, hemen başvuran kazanıyor...

Evde oturduğunuz yerden ayda binlerce lira kazanabilirsiniz! Herkes bu işin peşine düştü, hemen başvuran kazanıyor...

İş arayanlar ve evinde oturduğu yerden para kazanmak isteyenler bu iş tam size göre. İŞKUR aracılığı ile evde yapabileceğiniz türlü işler varken aralarında en popüleri bu iş. Bu iş sayesinde ayda binlerce lira kazanma şansını elde edebilirsiniz. Evde çalışmak isteyen ve bu haberi duyan herkes bu işin peşine düştü, hızlı başvuranlar işi kapıyor.

Evden çalışmak isteyenler için en güvenli adres İŞKUR’dur. İŞKUR üzerinden hem kurumsal hem de güvenilir iş imkanları bulabilir ve kendinize uygun olan işlere başvuru yapabilirsiniz. Son zamanlarda İŞKUR’da ilgiyi gören en popüler işlerden biri de evde çalışılabilecek olan “evde paketleme işi” olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu işe nasıl başvuru yapılır? Bu işin tanımı ne? İşte konuya ilişkin tüm merak edilenler…

İŞKUR EVDE PEKTLEME İŞİ TANIMI NEDİR?

Birçok firma kişilerin evden yapabileceği işleri her geçen gün arttırmaya başladı. Dolayısıyla iş gücü ihtiyacı da arttı. İlk başlarda ev hanımları tarafından ilgi gören bu iş şimdilerde iş alanının genişlemesinden dolayı herkese hitap etmeye başladı.

yeni-proje-1-006.jpg

Bu kapsamda Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bulabileceğiniz evde paketleme işi, genellikle ek gelir elde etmek için yapılıyor. Bir çok farklı sektörde öğrencilere, emeklilere, engelli bireylere ve düzenli bir işte çalışmayan kişilere sağlanan bu ek işler, şunlardan oluşabiliyor:

Çorap katlama ve paketleme işi

Mandal paketleme işi

Tespih dizme işi

Evde Kına Paketleme İşi

Evde Pipet Paketleme İşi

Evde Yara Bandı Paketleme İşi

İŞKUR Evde Sabun Paketleme İşi

Evde Maske Paketleme İşi

yeni-proje-2-003.jpg

EVDE PAKETLEME İŞİNE NASIL BAŞVURULUR?

Bahsi geçen bu işe başvuru yapmak isteyenler 2 farklı şekilde başvuru yapabilir. Bunlardan biri en yakın İŞKUR binasına giderek başvuru yapmak. Diğeri ise e-şube aracılığıyla başvuru yapmak.

İŞKUR binasına giderek başvuru yapma:

İŞKUR binasına giderek oradaki meslek danışmanları ile görüşebilirsiniz. Buradaki danışmanlar sizin kaydınızı yaparak görüşme esnasında hangi işi yapmak istediğinizle alakalı bilgiler alacaktır. Ad-soy ad bilgisi, adresiniz ve telefon numaranızı yetkiliyle paylaşarak, size uygun bir paketleme işi olup olmadığını öğrenin.

yeni-proje-3-001.jpg

E-şube ile kayıt yaparak başvuru yapma:

İŞKUR evde paketleme işi başvuru formu doldurma işlemi için İş Kur E-Şube üzerinden kayıt yaptırmanız gerekiyor. İlgili adrese tıkladığınız an otomatik olarak sayfaya yönlendirilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN