Evde sirke kaynatın! Canan Karatay "hemen acile koşmayın" deyip çözümü verdi, evde sirke kaynatmak bakın nelere iyi geliyor?

Evde sirke kaynatın! Canan Karatay "hemen acile koşmayın" deyip çözümü verdi, evde sirke kaynatmak bakın nelere iyi geliyor?

Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay "hemen acile koşmayın" diyerek çözümü söyledi! Evde sirke kaynatın! Bakın hangi sorunlara iyi geliyor...

Prof. Dr. Canan Karatay, grip, nezle veya ateş durumlarında evde uygulanabilecek basit yöntemleri paylaştı. Karatay, aşıların yoğun bir şekilde gündeme getirilmesinin ardında korku oluşturma amacı olduğunu ve basit önlemlerin neden dile getirilmediğini sorguladı.

CANAN KARATAY'DAN ALTIN DEĞERİNDE ÖNERİLER

Canan Karatay kaç yaşında, nereli? Prof. Dr. Canan Karatay ne doktoru?

İşte, Canan Karatay'ın grip ve ateşle başa çıkma önerileri:

"Kış gribi evde yatarak geçirilir, hanımlar beyler.
Yüksek ateş sirke ile düşürülür, tuzlu su ile ağız burun yıkanır,
Bol bol sirkeli su içilir,
Kelle Paça, kemik suyu, turşu suyu, tuzlu ayran vs.içilecek.
Annelerimiz grip/nezle/ateş olduğunda evde sirke kaynatırlardı, sirke. Neden? Sirkeli ortamda ve havada hiç bir virüs, bakteri, mikrop, bit, parazit yaşayamaz, ölü verirler de ondan.

Grip oldum diye, acilen Acillere koşmak son derece tehlikeli ve yanlıştır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN