Evinde bu eşya olanlar hamam böceği istilasına hazır olsun! Hamam böcekleri bunlara bayılıyor

Evinde bu eşya olanlar hamam böceği istilasına hazır olsun! Hamam böcekleri bunlara bayılıyor

Hamam böceğini evde görmeniz durumunda bunun nedeni araştırmalısınız. Aksi halde hamam böceklerinin önünü arkasını kesmek zorlaşabilir. Peki, evde hamam böceği neden olur? Hamam böceği olmaması için ne yapmalıyım? Evde hamam böceği nereden gelir? İşte, hamam böceklerini gelmesine neden olan o eşyalar...

Evde ortaya çıkan hamam böcekleri hemen herkesi rahatsız eder. Hamam böceklerinin evde yuva yapmasının çeşitli nedenleri olabilir. Hamam böceklerinin neden evinize geldiğini araştırmanız önemli.

HAMAM BÖCEKLERİ HANGİ EŞYALARA GELİR?

Yurt'ta yer alan habere göre, hamam böceklerinin açıkta kalan yemek ve kırıntılara karşı zaafı var. Tezgah üzerinde veya masa altlarını düzenli olarak temizlemelisiniz.

Lavabo ve musluklarda oluşan akıntılar, su birikintileri hamam böcekleri için cazibe noktası. Musluk diplerini kuru tuttuğunuzdan emin olmalısınız.

Karton kutular, kağıt torbalar, gazeteler hamam böceklerinin diğer uğrak noktalarından biri. Bu eşyaları evinizden direkt olarak uzaklaştırmanız hamam böceklerinin evinize uğramasını engellemek amacıyla önemli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN