Evinde tuvalet kağıdı bitenlere indirim müjdesi! Bu market 32'li paketi yüzde 35 indirimli satacak

Evinde tuvalet kağıdı bitenlere indirim müjdesi! Bu market 32'li paketi yüzde 35 indirimli satacak

Tuvalet kağıdına gelen zamlar halkı zorlarken Carrefour bir çare ile geldi. Yüzde 35 indirime hazır olun!

Hızlıca tuvalet kağıdı tükenenler için müjde! Bir markette tuvalet kağıdı indirimi başladı. 32'li tuvalet kağıdının fiyatı oldukça düştü, bu fırsatı kaçırmayın. Acele edin, tuvalet kağıdı indirimi sınırlı bir süre için geçerli. Karlı çıkmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamasını öneririz.

tuvalet kağıdı

Tuvalet kağıdı, geçen yıl en yüksek zamlardan birini yaşarken, bu zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına neden oldu. Ancak, indirimli ürünlere yönelmek zorunda kalanlar için sevindirici bir haber var. Solo markasının 32'li Akıllı Seçimler Tuvalet Kağıdı, %34 indirimle satışa sunuldu. Bu indirim, vatandaşların bütçelerine nefes aldıracak nitelikte. Fırsatı kaçırmayın, hemen bu uygun fiyatlı tuvalet kağıdından sipariş verin.

carrefour solo indirimi

Tuvalet kağıdı fiyatlarındaki zamlı süreç vatandaşları oldukça zorlamışken, CarrefourSA bu duruma bir çözüm getirdi. Solo markasının 32'li Akıllı Seçimler Tuvalet Kağıdında %34'lük bir indirim uygulayan CarrefourSA, ürünün fiyatını 138,90 TL'ye düşürdü. Bu indirim, pek çok vatandaşın ilgisini çekti ve CarrefourSA şubelerinde yoğunluk yaşandı. Tuvalet kağıdını daha uygun fiyatlardan almak isteyenlerin tercihleri arasında şimdiden CarrefourSA'nın Solo 32'li Akıllı Seçimler Tuvalet Kağıdı var. Siz de bu fırsatı kaçırmayın ve hemen CarrefourSA'ya uğrayarak indirimli tuvalet kağıdını satın alın.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN