Evinizdeki bu ürün güneş yanığına iyi geliyor! Güneş yanığından kurtulmak için bu beklenmedik günlük ürünü kullanın

Evinizdeki bu ürün güneş yanığına iyi geliyor! Güneş yanığından kurtulmak için bu beklenmedik günlük ürünü kullanın

Ağustos ayının ortalarına gelmekle beraber yaz mevsiminin sonuna da yaklaşmış bulunmaktayız. Sıcak havalardan bunalanlar ferahlamak için kendini deniz veya havuza attı. Peki güneş kremi ve koruyucu ürünler kullanmadığınız zaman oluşan güneş yanığına karşı ne yapabilirsiniz?

Sıcak hava ve nemden bunalanlar ferahlamak için kendini denizi veya havuza attı. Zaman zaman en iyimizin başına bile gelebilen bir durum olan güneş yanığı oldukça canımızı acıtan kötü bir durum. Hepimiz güneş kremi kullanmamız gerektiğini biliyoruz, ancak bazen güneşin gücünü unutuyorsunuz veya hafife alıyorsunuz ve sonunda kırmızı bir sırt veya omuz ile karşılaşıyorsunuz. Genellikle sıcak günlerde öğle vakitlerinde güneşin ışınları bedenimizi etkiliyor. Ayrıca, cildinizin tekrar normale dönmesi ve pul pul dökülmesi uzun zaman alıyor gibi görünüyor . Evet! Neyse ki, güneş yanığından kurtulmanın ve ağrıyı hemen hafifletmenin basit bir yolu var.

Nasıl mı? Sadece tıraş kremi kullanın!

Evinizdeki bu ürün güneş yanığına iyi geliyor! Güneş yanığından kurtulmak için bu beklenmedik günlük ürünü kullanın

madhexsk.jpg

Pahalı, süslü güneş sonrası kremlere veya doktora gitmeye bir ton para harcamanıza gerek yok. Tek ihtiyacınız olan biraz tıraş kremi ve zaten buna sahip olma ihtimaliniz var. Bu mükemmel bir ev ilacı! Amerikalı bir anne bu yöntemi yaklaşık 40 yıl önce bir doktordan öğrenmiş olan kayınvalidesinden öğrendiğini söylüyor. Cindie Allen-Stewart numarasını Facebook'ta paylaştı ve herkes çıldırdı. Tek ihtiyacınız olan tıraş kremi! Köpük olduğundan ve mentol içerdiğinden emin olmalısınız.

Tıraş kremi güneş yanığını yatıştırıyor

Kulağa biraz garip gelebilir, ancak tıraş kremi güneş yanığını gidermek için gerçekten mükemmeldir. Bir yanığı yatıştırmanın yanı sıra nemlendiren birden fazla bileşen içerir. Bu numara ile cildiniz soyulmaya başlamayacaktır, bu zaten bunu denemek için harika bir nedendir çünkü dökülen cilt çok can sıkıcı ve iğrençtir. Ama bu hile için çok daha fazlası var. Mentol cildinizi serinletecek ve bu da batma ve yanma hissini anında hafifletecektir. Sonra birçok kremde bulunan ve tahrişe ve iltihaplanmaya karşı yardımcı olan yağlar veya aloe vera var. Yanmış cildiniz o kadar nemlenir ki ilk saatlerde kurumaz.

86df4c1f5a54553be3284391c98c79e1.jpg

Güneş kremini ihmal etmeyin

Cindie Allen-Stewart, tedavinin işe yaramasının birkaç gün sürdüğünü, ancak o zaman bir cazibe gibi çalıştığını söylüyor. Ayrıca güneş yanığı olmaması için kesinlikle güneş kremi kullanmanızı tavsiye ettiğini söylüyor. Tıraş kremiyle yapılan bu tedavi çok işe yarayabilir, ancak sizi cilt hasarından veya cilt kanserinden korumaz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN