Evliliği 5 ay sürmüştü... Hadise'den eski eşine can yakacak gönderme!

Evliliği 5 ay sürmüştü... Hadise'den eski eşine can yakacak gönderme!

İş insanı Mehmet Dinçerler ile bir evlilik yapan ve sadece 5 ay evli kalan ünlü şarkıcı Hadise, son konserinde eski eşine bir göndermede bulundu. Konserine gelen hayranlarıyla dertleşen Hadise, "Benimki pek evlilikten sayılmaz. Yüreğim soğudu yakamam artık" dedi.

Özel hayatı, açıklamaları ve sahnede giydiği kıyafetlerle sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise bu sefer de eski eşi Mehmet Dinçerler'e yaptığı gönderme ile konuşuluyor.

Dün akşam Antalya'da konser veren şarkıcı, konserine gelen hayranları ile evlilik üzerine sohbet etti. Bu sohbet de bir hayranı tarafından kayda alındı.

hadise2.jpg

"YÜREĞİM SOĞUDU..."

Yağmur Çevik adında bir seyircinin paylaştığı videoda Hadise, 8 yıldır evli olan bir seyirciyle konuşurken "Yarım yamalak evlilik mi? Onu anca ben derim çünkü benimki pek evlilikten sayılmaz" diyor.

Şarkıcı "Sıfır Tolerans" şarkısını okurken ise "Yüreğim soğudu yakamam bir daha" dediği kısımda ara vererek "Ben yakamam artık. Retro falan diyorlar ama... " ifadelerini kullandı.

hadise-mehmet-dincerler.jpg

5 AY EVLİ KALMIŞLARDI

Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti bir yıl aşk yaşadıktan sonra 2022'nin mayıs ayında nikah masasına oturmuştu. Nikah töreninden tek kare dahi paylaşmayan çift, evliliklerinin 5. ayında ayrılmış ve tek celsede boşanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN