Evlilikleri sadece 53 gün sürmüştü: Tek celsede boşandılar

Evlilikleri sadece 53 gün sürmüştü: Tek celsede boşandılar

Müzisyen Mert Aydın ile evlenen ve 53 gün sonra boşanma kararı alan oyuncu Merve Boluğur, tek celsede boşandı. Adliye çıkışında gazetecilerin soruları karşısında Boluğur sessiz durmayı tercih ederken, Aydın ise, "Olmadı, yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim" dedi.

Magazin dünyasının ilginç kişiliklerinden Merve Boluğur'un evliliği ikinci ayı dolduramadı. 2 Ekim'de nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Mert Aydın, evliliklerini noktaladı.

Boluğur, adliye çıkışı gazetecilerin sorularını cevapsız bırakırken Aydın, "Olmadı, yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Merve Boluğur duruşmaya babasıyla geldi.

Merve Boluğur ile müzisyen Mert Aydın'ın evliliği sadece 53 gün sürdü. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; İkili, anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma 5 dakikada sonuçlandı. Boşanma davasına babasıyla beraber katılan Boluğur, adliye çıkışı gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN