Evliliği 44 gün süren Merve Boluğur maneviyata yöneldi! Dikkat çeken paylaşımlar "Allah'a sığınıyorum..."

Evliliği 44 gün süren Merve Boluğur maneviyata yöneldi! Dikkat çeken paylaşımlar "Allah'a sığınıyorum..."

2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli düğünle Mert Aydın ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur'un sık sık 'tapulu kocam' şeklinde paylaşımlar yaptığı eşi Mert Aydın'dan boşanacağını açıklaması herkesi şaşırtmıştı. Son olarak geçtiğimiz günlerde yaptığı 'delikanlıyımdır' açıklamasıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu, bu kez de maneviyata yönelerek dikkatleri üzerine çekti.

DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli bir düğünle dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, 16 Kasım'da yaptığı paylaşımda Mert Aydın'dan boşanacağını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Ünlü oyuncu daha sonrasında yaptığı paylaşımda ise "Benim de noksanlıklarım var ama delikanlıyımdır." ifadelerini kullanarak adından söz ettirmişti.

Merve Boluğur'un bu paylaşımı boşanma hazırlığı içerisinde olduğu eşi Mert Aydın'a gönderme olarak yorumlanırken ünlü oyuncu bu kez de 'maneviyat' temalı paylaşımlarıyla dikkatleri çekti.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli bir düğünle dünyaevine girmiş, çiftin düğününü ise Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıymıştı.

Gösterişli bir şekilde gerçekleşen düğün, sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri olurken Merve Boluğur'un gelinliği göz kamaştırmıştı.

merve-sondan-once.jpg

"TAPULU KOCAM"

Mert Aydın'la evlendikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşine duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu, 'Kocam', 'İyi ki kocam' ve 'tapulu kocam' gibi paylaşımlarla adından söz ettirmişti.

3539262_1ccebf25931a764e9d7b9d6f0342576d_640x640

"ADAM ETTİKLERİMİZ YÜZÜMÜZE BAKMAZ OLDU"

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekerken çiftin sürpriz bir ayrılık kararı aldığı öne sürülmüş, birkaç gündür eşiyle fotoğraf paylaşmayan Boluğur'un "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu" paylaşımı ise kafa karıştırmıştı.

2017 yılında Murat Dalkılıç ile tek celsede boşanan Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Sosyal medya hesabından Aydın ile sık sık paylaşım yapan Boluğur'un birkaç gündür bir şey yayınlamaması ve yüzüğünü çıkarması dikkatlerden kaçmadı. Çiftin boşanacağı iddia edilirken Merve Boluğur, iddiaları doğrulamıştı.

merv.jpg

Geçtiğimiz günlerde Instagram'da bir takipçisinden gelen "Ders çıkardığın olay ne?" sorusuna yanıt veren Merve Boluığur, "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım" demişti.

Ünlü oyuncu bu paylaşımdan kısa süre sonra ise eşinden boşanacağını açıklayarak "Olmadı teşekkürler.. Hayat bu.. Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" dedi. Merve Boluğur'un bu paylaşımı magazin dünyasına bomba gibi düşerken Merve Boluğur, dikkat çekici bir paylaşıma daha imza attı.

Resim

"DELİKANLIYIMDIR"

Boşanma kararı aldıktan sonra tkipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur, bir takipçisinin kendisine sorduğu "Senin gibi hatunu elinden kaçıran adama ne denir?" soruya "Benim de noksanlıklarım var ama delikanlıyımdır." şeklinde yanıt verdi.

Boluğur'un bu paylaşımı Mert Aydın'a gönderme olarak yorumlanırken ünlü oyuncu bu kez de 'maneviyat' temalı paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

MANEVİYATA YÖNELDİ

Instagram'da 4 milyon takipçisi bulunan Merve Boluğur, dini içerikli videolar izlediği anı paylaşarak "Güzel videolar" notunu ekledi. Daha sonra tesbih fotoğrafı yayınlayan ünlü isim bir takipçisinin "Zorluklarla nasıl başa çıkıyorsun?" sorusuna "İnanç" cevabını verdi.

Son olarak yine dini içerikli bir video izlediği anı paylaşan Merve Boluğur'un "Arkadaşlar iyi değilim" yazması dikkat çekti.

İşte Boluğur'un çok sayıda yorum ve beğeni alan o paylaşımları...

2 aylık eşinden boşanma kararı alan Merve Boluğur, maneviyata yöneldi

2 aylık eşinden boşanma kararı alan Merve Boluğur, maneviyata yöneldi

2 aylık eşinden boşanma kararı alan Merve Boluğur, maneviyata yöneldi

2 aylık eşinden boşanma kararı alan Merve Boluğur, maneviyata yöneldi

2 aylık eşinden boşanma kararı alan Merve Boluğur, maneviyata yöneldi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN