40 günlük evlilik saniyede bitti! Merve Boluğur artık bekar

40 günlük evlilik saniyede bitti! Merve Boluğur artık bekar

Mert Aydın ile evlenen fakat bu evliliği sadece 40 gün süren Merve Boluğur 5 dakikada boşandı. Mahkeme çıkışı görüntülenen Boluğur konuşmadı. Bakın boşanma için sadece ne dedi?

2. kez nikah masasına oturan Merve Boluğur, Mert Aydın'la geçen aylarda nikah masasına oturmuştu. Çiftin mutlulukları kısa sürdü. Mert Aydın tarafından açılan boşanma davası bugün sonuçlandı. 40 günlük evlilik 5 dakikada son buldu.

mev

MERT AYDIN'DAN "YÜRÜTEMEDİK" YORUMU

Boşanma sonrası görüntülenen Mert Aydın "Olmadı yürütemedik" açıklaması yaparken, Merve Boluğur sessizliğini korudu.

dol

MERVE SUSTU

Mahkemeye babasıyla gelen Merve Boluğur konuşmama kararı alırken, sorulan sorulara sadece "Lütfen babam var yanımda" diyerek yanıt verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN