Ezgi Mola anne oldu, güzel haberi sosyal medyadan duyurdu! Ünlü oyuncu ilk bebeğini kucağına aldı

Ezgi Mola anne oldu, güzel haberi sosyal medyadan duyurdu! Ünlü oyuncu ilk bebeğini kucağına aldı

Dizi-film dünyasının vazgeçilmez isimlerinden olan Ezgi Mola geçtiğimiz aylarda hamile olduğunun müjdesini vermişti. Başarılı oyuncu güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu! İlk bebeğini kucağına alan ezgi mola heyecanını takipçileriyle paylaştı.

Geçen sene işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlenen Ezgi Mola, evlendikten bir süre sonra hamile olduğunu duyurmuştu. Daha sonra oğlu olacağını açıklayan Mola’nın bebeğini kucağına aldığı öğrenildi. Çift oğullarına Can ismini verdi.

yeni-proje-4.jpg

ÜNLÜ OYUNCU ANNE OLDU

birçok projede yer alan ve rol aldığı her projede izleyiciyi derinden etkileyen Ezgi Mola, özellikle de masumlar apartmanı dizisinde oynadığı karakter ile resmen insanların gönlünde bir taht kurdu. Hem komediyi hem dramı oldukça başarılı bir şekilde götüren ünlü isim geçen yıl iş insanı Mustafa Aksakallı ile dünya evine girmişti. Evlendikten bir süre sonra hamile olduğunun müjdesini veren Ezgi Mola, sonunda oğluna kavuştu.

yeni-proje-5-002.jpg

TAKİPÇİLERİ İLE PAYLAŞTI

Hamile olduğunu öğrenmesinden sonra reklam çekimi dışında başka bir projede yer almayan başarılı oyuncu, hamileliğini evinde geçirdi. Bu esnada sosyal medya hesabını daha aktif kullanmaya başlayan Ezgi Mola, sık sık takipçilerine “doğurmadım” paylaşımları yapıyordu. Lakin son hikayesinde yani dün akşam saatlerinde bebeğini dünyaya getirdiğini açıkladı.

yeni-proje-3-001.jpg

BEBEKLERİNİN İSMİNİ AĞZINDAN KAÇIRDI

Ezgi Mola’nın yakın arkadaşı oyuncu Merve Dizdar, yaptığı bir açıklamada bebeğin ismini ağzından kaçırarak "Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun" demişti. İkilinin oğullarına ne isim verdiği ise henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN