Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan oyuncu Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Parti düzenleyen çiftin erkek bebeği olacak.

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan oyuncu Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı, geçtiğimiz aylarda dünya evine girmişti. Mola'nın nikâh şahidi Enis Arıkan, Mustafa Aksakallı'nın şahidi ise Sinan Engin olmuştu. Hamile olduğunu açıklayan Mola ile Aksakallı, Alaçatı'da düzenledikleri bir partiyle bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

Çift, bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu duyurdu.

Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı'ya bu heyecanlı günlerinde Murat Boz, Sinan Engin-Ayşe Engin, Oğulcan Engin, Berfu Yenenler-Eser Yenenler ve Enis Arıkan eşlik etti.

'Jr. Mustafa geliyor' notuyla düzenlenen partide, dostları çiftin mutluluğunu paylaştı.

Ezgi Mola mayıs ayında hamilelik haberini duyurduğu sırada, "Daha çok yeni. Cinsiyet ya da isim konusunda konuşmak için çok erken. Sağlıkla gelsin" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN