Ezgi Mola'dan 'Çilem Doğan' tepkisi: İçinize sindi mi?

Ezgi Mola'dan 'Çilem Doğan' tepkisi: İçinize sindi mi?

Kendisini darp edip, fuhuşa zorlayan eşini öldüren Çilem Doğan'ın 15 yıllık hapis cezası geçtiğimiz gün Yargıtay tarafından onandı. Yargıtay kararı sosyal medyada büyük tepki çekti. Oyuncu Ezgi Mola da bu karara sessiz kalmayarak, 'Bu adil olması gereken mi?' diyerek tepki gösterdi.

Adana'da, kendisini fuhuşa sürüklediği ve yıllarca sistematik olarak şiddet uyguladığı eşi Hasan Karabulut'u (33) tabancayla vurarak öldüren Çilem Doğan’a (30) yerel mahkemenin verdiği 15 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.

Hapis cezasının onanmasının ardından, böyle bir karar beklemediğini ve büyük üzüntü duyduğunu belirten Çilem Doğan, 'Bu kararla aslında beni değil 8 yaşındaki kız çocuğunu hapsettiler. 8 yaşındaki kız çocuğu hem annesiz hem babasız büyüyecek. Beni aslında mahkum etmediler. 8 yaşındaki bir kız çocuğunu sahipsiz bıraktılar. Çok üzgünüm. Adalete olan inancımı kaybettim. Mücadelemiz devam edeceğiz. Bir şekilde kazanacağız' ifadelerini kullandı.

dfhdgsdgsdg

Söz konusu karara binlerce kişi tepki gösterirken, oyuncu Ezgi Mola da sessiz kalmadı. Mola, sosyal medya hesabından Çilem Doğan'ın mektubunu paylaşarak, 'Kararı verenler; içinize sindi mi bu! Adil mi bu? Gerçekten merak ediyorum, bu adil olması gereken mi?' dedi.


İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN