Farah Zeynep, eski rol arkadaşı Ezgi Mola'ya sahip çıktı

Farah Zeynep, eski rol arkadaşı Ezgi Mola'ya sahip çıktı

Farah Zeynep Abdullah eski rol arkadaşı Ezgi Mola'nın Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle para cezasına çarptırılmasına isyan etti. Abdullah, Orhan hakkında "Net olan tek şey Musa Orhan'ın gerçek bir şerefsiz olduğu" dedi.

Oyuncu Ezgi Mola hakkında, geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada 5 bin 200 TL cezaya çarptırıldı.

Bu haberin gündeme gelmesinin ardından Mola'ya pek çok ünlü isimden destek mesajı yağdı. Masumlar Apartmanı'ndaki eski rol arkadaşı Farah Zeynep Abdullah da olaya sessiz kalmadı.

gjfgjfgjfgjfgj.jpg

Farah Zeynep Abdullah yaptığı paylaşımda "Uf diyecek o kadar şey var ki hangi hakaret hangi küfür karar veremiyorum. Net olan tek şey Musa Orhan'ın gerçek bir şerefsiz olduğu ve sistemin de onun yanında olduğu. O dava yüzsüzce açılabildiğinde şoklar yaşamıştık ve şimdi bir de üüüüf rezalet sonuca bak ya" diyerek isyan etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN