Fahriye Evcen Burak Özçivit kavga mı etti | Neden kavga etti? Burak Özçivit Fahriye Evcen ayrılacak

Fahriye Evcen Burak Özçivit kavga mı etti | Neden kavga etti? Burak Özçivit Fahriye Evcen ayrılacak

Sosyal medyanın gündeminde Fahriye Evcen Burak Özçivit kavga mı etti sorusu var. . Evliliklerinde henüz birinci yılı tamamlamayan ünlü oyuncuların, kavga edip konuşmadıkları iddia edildi. Hayranları Neden kavga etti sorusunu sorarken Burak Özçivit Fahriye Evcen ayrılacak mı sorusuda dillendirilmeye başlandı. GQ’nun düzenlendiği ödül törenine yalnız katılan Burak Özçivit, "Fahriye'nin işi vardı ondan gelmedi." demişti. Fahriye aynı gece evden fotoğraf paylaşıp Burak'ın yalanını ortaya çıkarınca çiftin arası bozuldu.

Fahriye Evcen Burak Özçivit kavga mı etti sorusu mağazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin  Neden kavga ettiği merak edilirken  Burak Özçivit Fahriye Evcen ayrılacak mı soruusuda sorulmaya başlandı. Ünlü çifte nazar değdi. Evliliklerinde henüz birinci yılı tamamlamayan ünlü oyuncuların, kavga edip konuşmadıkları iddia edildi. İşte Fahriye Evcen Burak Özçivit kavga etti   iddiaların ayrıntıları...


Fahriye Evcen Burak Özçivit kavga mı etti  iddialarının ardından çift ayrılacak mı iddialarıda dillere düştü. Akşam Life'ta yer alan habere göre; aynı evde iki yabancı gibi oldukları konuşulan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in ilk sorunları geçen hafta GQ’nun düzenlendiği ödül gecesinde gün yüzüne çıktı. Törende tek başına boy gösteren yakışıklı oyuncu, eşinin yanında olmamasının nedenini Fahriye'nin işinin olmasına bağlamıştı. Ancak işin aslının başka olduğu ortaya çıktı. İşte Fahriye Evcen Burak Özçivit kavga mı etti , Neden kavga etti ve Burak Özçivit Fahriye Evcen ayrılacak mı sorularının detaylaruı... 

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin ardından bir kötü haber de Burak Özçivit ile Fahriye Evcen cephesinden geldi. Evliliklerinde henüz bir yılı doldurmayan çiftin birliktelikleri çatırdamaya başladı.

18-03/02/fehriye-evcen-burak-ozcivit.jpg

24 SAAT DOLMADAN SİLDİ

Kavga edip araları bozuk olan ikiliden Fahriye Evcen, evinde televizyon başında keyif yapıyordu. Yalanı ortaya çıkan Burak Özçivit ise eşinin paylaşımı karşısında sinirden küplere binip telefona sarıldı. Bu paylaşım sonrasında çiftin arasında ikinci büyük tartışma yaşandı. Evcen, Instagram Story’den fotoğrafı hemen sildi.

İŞİ TELEVİZYONMUŞ!

Fahriye Evcen’le araları bozuk olduğu için GQ gecesine tek başına katıldığı konuşulan Burak Özçivit, eşini soranlara, “Fahriye’nin işleri var. O yüzden yalnız katılmak durumunda kaldım” demişti. Ancak aynı saatlerde Evcen, televizyon başındaydı.

18-03/02/fahriye-evcen-kimdir.jpg

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

4 Haziran 1986 yılında dünyaya gelen Fahriye Evcen Almanya doğumludur. Türk sinema ve dizi oyuncusu Fahriye Evcen Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle popüler olmuştur.

Bir çok dizi ve filmde rol alan Fahriye Evcen, Burak Özçivit ile birliktedir.

Çocukluğu Almanya'da geçiren güzel oyuncu Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri almış ve okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşmiştir.

FAHRİYE EVCEN'İN YER ALDIĞI PROJELER

2005 yılında Asla Unutma rol aldı
2006 yılında Hasret rol aldı
2007 yılında Cennet rol aldı
2008 yılında Aşk Tutulması rol aldı
2010 yılında Yaprak Dökümü, rol aldı
2010 yılında Takiye:Allah Yolunda rol aldı
2011 yılında Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak rol aldı
2011 yılında Yalancı Bahar, rol aldı
2012 yılında Evim Sensin,rol aldı
2012 yılında Veda, rol aldı
2013 yılında Çalıkuşu, rol aldı
2014 yılında Kurt Seyit ve Şura, rol aldı
2015 yılında Aşk Sana Benzer rol aldı

18-03/02/burak-ozcivit-kimdir.jpg

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi’nden mezundur (2001). 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır. 2005’te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007’de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D’de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl’den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin’i canlandırmıştır. 2011:2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır. 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu’nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen’le yeniden, bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyaz perdeye dönmüştü. 2015 yılında başlayan ve 2017’de final yapan Kara Sevda dizisinde rol almaktaydı.

BURAK ÖZÇİVİT OYNADIĞI FİLMLER

2007 Musallat Suat
2013 Zarafa Hasan (Türkçe Dublaj)
2015 Aşk Sana Benzer Balıkçı Ali
2016 Kardeşim Benim Hakan
2017 Kardeşim Benim 2 Hakan

BURAK ÖZÇİVİT OYNADIĞI DİZİLER

2006 Eksi 18 Murat
2007 Zoraki Koca Ömer Özpolat
2008 Baba Ocağı Güven
2010 İhanet Emir
2010 Küçük Sırlar Çetin Ateşoğlu
2011 Muhteşem Yüzyıl Malkoçoğlu Bali Bey
2013 Çalıkuşu Kamran
2015 Kara Sevda Kemal Soydere

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN