Falcı kadın "Ömrün kalmadı!" dedi! Esrarengiz olay büyüdü: O kişi sabaha karşı hayatını kaybetti

Falcı kadın "Ömrün kalmadı!" dedi! Esrarengiz olay büyüdü: O kişi sabaha karşı hayatını kaybetti

Milyonların gündemine oturan olayda, falcı kadının dedikleri doğru çıktı. Yolda yürüyen kadını çeviren falcı, "örün kalmadı" dedi. Olayın ardından ertesi sabah o kadın hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşte tüm detaylar...

Sosyal medyada viral olan olayda, falcı kadının işaret ettiği bir başka kadın ertesi gün öldü. Brezilya'nın Maceio kentinde meydana gelen olayda, falcı kadının söyledikleri çıktı. Milyonları endişelendiren olayın ardından detaylar paylaşıldı.

"ÇOK FAZLA ÖMRÜN KALMADI"

Kalabalık bir sokak arasında dolaşan 27 yaşındaki Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto isimli kadın, falcı kurbanı oldu. Yürüyüş yaparken kolundan tutan bir kadın falcı olduğunu söyledi. Yaşlı kadının durdurarak Pinto'nun falına baktı.

Korku ve panik içerisinde kalan falcı, "Çok fazla ömrün kalmadı..." sözlerine yer verdi. Pinto yanından uzaklaşmak isterken elinde tuttuğu çikolatayı uzattı. Çikolatayı alan Pinto kısa bir sürenin ardından çikolatayı yedi. Bir süre daha sokakta dolaşan genç kadın kendini kötü hissetmeye başladı.

gakmqghxyaa-1w3.jpg

BURNUNDAN KAN GELDİ

Akşam saatlerinde evine giden Pinto rahatsızlandı. Sabaha kadar kusan Pinto'nun burnundan kan gelmeye başladı. Rahatsızlığının şiddeti artınca soluğu hastanede aldı. Hastaneye kaldırılan genç kadının ağzından köpükler çıkmaya başladı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 27 yaşındaki Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN