Farklı havucu bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! Sadece gerçek zekiler 7 saniyede bulabiliyor!

Farklı havucu bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! Sadece gerçek zekiler 7 saniyede bulabiliyor!

Bu zeka oyunu, yalnızca yüksek beyin gücüne sahip kişiler içindir. Görseldeki tek havucu 7 saniyede ancak onlar bulabilir. Beyin gücünüz yüksek mi? Kendinizi burada test edin.

Zeka oyunları, oyuncuların bir soruna çözüm bulmaya çalıştıkları bulmaca oyunlarıdır. Zeka oyunları eğlenceli olduğu kadar beyninize de meydan okur. Zihinsel kapasiteyi ve yanal düşünme becerilerini artırmanın, hafıza gücünü korumanın ve ayrıca sizi mutlu etmenin harika bir yoludur.

Zeka oyunları da sertifikalı ruh hali geliştiricilerdir. Bir bulmacayı çözdüğünüzde, beyniniz ruh halinizden sorumlu bir kimyasal olan dopamin üretimini artırır.

O halde, bilişsel becerilerinizi geliştirmenize ve moralinizi yükseltmenize yardımcı olacak başka bir zeka oyunuyla karşınızdayız. Meydan okumaya hazır mısın? Hadi başlayalım.

kapak-001.jpg

RESİMDEKİ FARKLI HAVUCU BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka bulmacasında bir dizi havuç görebilirsiniz. Ancak diğerlerinden farklı olan bir havuç vardır. Göreviniz verilen sürede tek havucu bulmak. Her zamanki gibi, bu zeka oyunu resimli bulmaca için de bir zamanlayıcı ayarımız var. Size havucu bulmanız için 7 saniye veriyoruz. Bulabilecek misin?
Beyninizi test edelim.

FARKLI HAVUCU GÖRDÜN MÜ?

Düzenli olarak zeka oyunları çözmek sizi daha zeki yapabilir. Nasıl? Pekala, zeka oyunları bilişsel işleyişi iyileştirdiği ve eleştirel düşünme ve problem çözme yeteneklerinizi geliştirdiği bilinmektedir. Ayrıca, ek bir bonus olarak, zihninizi tazelemeye yardımcı olur ve monotonluğu kırarak çok arzuladığınız bir mola verir. Zeka oyununu henüz çözmedin mi? Cevabı öğrenmek için okumaya devam edin.

ZEKA OYUNU CEVABI

Süre doldu. Verilen sürede farklı havucu bulabilmiş olmanızı içtenlikle diliyoruz. Bulamadıysanız, üzülmeyin. Çözümü şimdi açıklayacağız. Bu zeka oyunu resimli bilmece mücadelesinde, tek havucu 3 saniyede bulmanız gerekiyordu. Eğer bulabildiyseniz, tebrikler. Bulamadıysanız, cevabı görmek için aşağı kaydırın.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN