Fatih Portakal'ın ardından bir transfer daha! Sözcü TV o ismi de kadrosuna kattı!

Fatih Portakal'ın ardından bir transfer daha! Sözcü TV o ismi de kadrosuna kattı!

Bir süredir ekranlardan uzak olan haber spikeri Fatih Portakal'ı transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Sözcü TV'den bir transfer daha geldi. Sözcü TV o ismi de kadrosuna kattı.

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV'de Yılmaz Özdil'in istifasının ardından Alişer Delek Genel Yayın Yönetmeni olarak atanırken kanal, bir süredir ekranlardan uzak olan haber spikeri Fatih Portakal ile anlaşmaya varmıştı. Yayın hayatında birinci ayı doldurmaya yaklaşan kanaldan dikkat çekici bir hamle daha geldi.

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü Tv'de Genel Yayın Yönetmeni koltuğunda Yılmaz Özdil otururken, Özdil kanalın kuruluşunun birinci haftasında görevi bırakarak istifa etmişti.

Özdil'in istifasının ardından Sözcü TV'de Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna Alişer Delek otururken Özdil'in hemen ardından haber spikeri Korcan Karar görevinden istifa etmişti.

Karar'ın istifasının hemen ardından kanal geçtiğimiz günlerde dikkat çekici bir hamleye imza atarak bir süredir ekranlardan uzak olan Fatih Portakal ile anlaşmaya varmıştı. Sözcü Tv bu kez de Simge Fıstıkoğlu ile anlaşmaya vardı.

PORTAKAL'IN ARDINDAN BU KEZ FISTIKOĞLU

Fıstıkoğlu, Simge Fıstıkoğlu her hafta Çarşamba ve Cuma akşamları saat 21.00-24.00 saatleri arasında yayınlanacak olan tartışma programını sunacak. Simge Fıstıkoğlu’nun programının ilk yayın tarihi 22 Mart Çarşamba akşamı olarak belirlendi.

Simge Fıstıkoğlu'nun Yeni Kanalı Belli Oldu - Medyafaresi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN