Fatih Ürek haftalarca süren yaşam mücadelesini kaybetti! Menajeri son anlarını ilk kez anlattı

Fatih Ürek haftalarca süren yaşam mücadelesini kaybetti! Menajeri son anlarını ilk kez anlattı

Ünlü sanatçı Fatih Ürek, 15 Ekim 2025 tarihinden bu yana yoğun bakımda verdiği yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yumdu. Acı haberin ardından açıklama yapan menajeri Mert Siliv, Ürek’in son anlarında yanında olduğunu belirterek duygu dolu anlar paylaştı.

Türkiye’nin sevilen seslerinden Fatih Ürek, geçtiğimiz Ekim ayında evinde geçirdiği talihsiz kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Kalp krizi sırasında yaklaşık 20 dakika boyunca kalbi duran ancak sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndürülen sanatçı, o günden beri yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyordu. 2026 yılının ilk ayında gelen bu vefat haberi sanat camiasını yasa boğarken, Ürek’in son dakikalarına dair detaylar da gün yüzüne çıktı.

MENAJERİ MERT SİLİV: "YANINDAYDIM, ZEMZEM SUYU İÇİRDİM"

Fatih Ürek'in en yakınındaki isimlerden biri olan menajeri Mert Siliv, hastane önünde bekleyen muhabirlere sanatçının son anlarını anlattı. Büyük bir üzüntü yaşayan Siliv, Ürek'in huzur içinde veda ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Yanındaydım. Zemzem suyunu ben içirdim, yüzünü yıkadım. Bebek gibiydi zaten, sağ olsun uyuyordu."

Siliv ayrıca, Ürek’in ablalarının ve aile yakınlarının da süreç boyunca hastanede olduğunu, sanatçının son ana kadar yalnız bırakılmadığını vurguladı.

"NURLAR İÇİNDE YATSIN"

Vefat haberini alan aile fertleri ve dostları hastaneye akın etti. Sanatçının yeğeninin nikah töreni sırasında aldıkları haberle yıkılan aile üyeleri, "Çok üzgünüz, nurlar içinde yatsın. Çok çok üzgünüz" diyerek duygularını dile getirdi. Fatih Ürek’in vefatı, sadece ailesi için değil, onu yıllardır sahnelerden tanıyan hayranları için de büyük bir kayıp oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN