Fatih Ürek'ten sürpriz karar! Türkiye'yi terk ediyor! Bakın artık nerede yaşayacak...

Fatih Ürek'ten sürpriz karar! Türkiye'yi terk ediyor! Bakın artık nerede yaşayacak...

Son dönemde dikkat çekici açıklamalara imza atan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Türkiye'yi terk etme kararı aldı. Ünlü şarkıcının yeni durağı ise herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın ve Mehmet Ali Erbil'i hedef alan, son olarak ise ünlü şarkıcı Mabel Matiz'e yönelik açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Fatih Ürek, büyük bir sürprize imza atarak Türkiye'yi terk etme kararı aldı. Ünlü şarkıcının yeni durağı ise herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir canlı yayında Demet Akalın'ı hedef alarak "Benim için bitmiştir. Çarşısı pazarı açık olsun hayırlı işler diliyorum. Egoları fazla yüksek geldi. Tapılası bir kadın olmak istiyor ama tapılası değil. Benim için yok, bitmiştir. Artık hiç kimse değil." açıklamasında buluna Fatih Ürek, geçtiğimiz günlerde ise Mabel Matiz'i hedef alarak "Bazen öyle kıyafetler giyiyorlar ki yok artık diyorum. Ben dünyanın en ünlü defilelerini görüyorum... Dün bir erkek kıyafeti gördüm 'Olamaz böyle bir şey' dedim" şeklinde konuşmuştu.

Son dönemde sık sık adından söz ettiren Fatih Ürek, Türkiye'yi terk etme kararı aldı. Ünlü şarkıcının yeni durağı ise şimdiden belli oldu.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Bodrum Türkbükü'ndeki evini 1 Milyon 800 bin dolar karşılığında satışa çıkartan Fatih Ürek, evini satarak Paris'e yerleşme kararı aldı.

Ünlü şarkıcının yılın 6 ayını İstanbul'da, diğer 6 ayını ise Paris'te geçireceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN