Fatma Girik'in adı Aydın'da ölümsüzleşecek

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, geçtiğimiz 24 Ocak'ta tedavi için gittiği hastanede Kovid-19'a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Girik, 28 Ocak'ta Bodrum'da eşi Memduh Ün'ün mezarı yanında hazırlanan kabrine defnedildi. Girik'in vefatının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi şehrin en büyük parklarından birine sanatçının adını vermeye karar verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) Şubat ayı ilk meclis toplantısında geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından Fatma Girik'in isminin kent merkezindeki en büyük parklardan birine verilmesi kararlaştırıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) Şubat ayı ilk meclis toplantısı, Özlem Çerçioğlu başkanlığında gerçekleşti. İlk birleşimin gündem maddeleri arasında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden oyunculuğu ile Yeşilçam’ın ölümsüz isimleri arasında yer alan Fatma Girik de vardı.

Efsane oyuncunun isminin daima anılması için merkezdeki en büyük parklarından birine verilmesi kararlaştırıldı.

“UNUTULMAZ BU ÖNEMLİ İSMİ AYDIN’DA GÜZEL BİR PARKIMIZDA YAŞATACAĞIZ”

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından birisi olarak kabul edilen Fatma Girik’in onlarca başarılı sinema filminde yer alarak, arkasında unutulmaz eserler bıraktığını belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, “Sanat alanında verdiği eserler ile tüm ülkemizin gönlünde yer etmiş olan Fatma Girik’i kaybetmenin hüznünü hala yaşıyoruz. Mecliste gündeme getirdik, unutulmaz bu önemli ismi Aydın’da güzel bir parkımızda yaşatacağız” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN