Feci sakatlık sonrası elenmişti! Zeynep Alkan'dan flaş Survivor itirafı: Beni epeyce kaygılandıran...

Feci sakatlık sonrası elenmişti! Zeynep Alkan'dan flaş Survivor itirafı: Beni epeyce kaygılandıran...

Survivor 2023'te yarışan ancak yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yarışmaya veda eden Zeynep Alkan sosyal medya hesabından 'beni epeyce kaygılandıran bir şey var' diyerek açıklamalarda bulundu...

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasında yer alan Survivor'da yarışan ancak elinde oluşan kırık nedeniyle yarışmaya veda ederek hayranlarını üzüntüye boğan ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, 'beni epeyce kaygılandıran bir şey var' diyerek sosyal medya hesabı aracılığıyla sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

2015 yılından bu yana aralıksız bir şekilde TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'da bu sezon yarışan ancak yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yarışmaya veda eden Zeynep Alkan, sağlık durumu hakkında konuştu.

'BENİ EPEYCE KAYGILANDIRAN BİR ŞEY VAR'

2012 yılında boşanan Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün kızı olan Zeynep Alkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Merhaba güzel insanlar. Uzun süredir yanınızda değildim gerçekten çok özledim. 'Sosyal medyayı kullanmayı unutmuşum' desem yeridir. Survivor maceram elimde yaşadığım sakatlık yüzünden sona erdi. Ameliyat oldum, şimdi çok daha iyiyim. Onca zorluktan sonra kabullenmek istemesem de 'Her işte bir hayır vardır' diyorum.

Survivor Zeynep Alkan ayrıldı mı, neden yok? Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı Survivor'da açıkladı!

Döndüğümde çok şey değişmişti. Memleketim Hatay’dan eser kalmadı. Üstüne babaannem, ardından anneannem veda edemeden bu hayattan göç olup gittiler. Tarifsiz bir acı. Herkesten birbirinden anlamlı mesajlar aldım, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Beni güçlendiren sizin bana olan inancınızdı. Sakatlığım başıma gelmeseydi de sonuna kadar mücadele etmeye devam ederdim. Lakin ne yaşarsan yaşa hayat tüm hızıyla devam ediyor ve ben başka projelerde bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum.

Zeynep’i tanıma fırsatı verdiği için Survivor'a ve emeği geçen bütün herkes sağ olsun, var olsun. Kırmızıyı her gün çok özlüyorum. Özellikle Cansu Tuman'la kavuşmak için de gün sayıyorum. Bu kadar konuşmuşken şunu da ekleyeyim. Beni epeyce kaygılandıran bir şey var ki o da doymuyorum, nasıl bir his unutmuşum. İnşallah şu kıtlıktan çıkma psikolojimi bir an önce geride bırakırım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN