Fenomen dizi Yasak Elma'dan kötü haber! Ekranlara veda ediyor: O tarihte final yapacak!

Fenomen dizi Yasak Elma'dan kötü haber! Ekranlara veda ediyor: O tarihte final yapacak!

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yasak Elma' adlı diziden gelen haber dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu. Şevval Sam, Eda Ece ve Talat Bulut'un başrolde yer aldığı reyting rekortmeni dizi final kararı aldı.

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Yasak Elma' dizisinden kötü haber geldi. Reyting rekortmeni dizinin yayın hayatına son vereceği öğrenildi.

Senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt, Murat Öztürk ve Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu başrolde ise Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade ve Erdal Özyağcılar'ın rol aldığı 'Yasak Elma' adlı diziden kötü haber geldi.

Yasak Elma 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Halit kiminle evlenecek? Yıldız mı Şahika mı? Yasak Elma 82. son bölümde neler oldu?

EKRANLARA VEDA EDİYOR

Altı sezondur yayın hayatına devam ederek pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Yasak Elma ekran macerasına veda etme kararı aldı.

İlk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde izleyiciyle buluşan Yasak Elma, ekranlara veda etmek için geri sayıma geçti. Mynet'te yer alan habere göre; Reyting rekortmeni dizi, 29 Mayıs'ta ekranlara gelecek 179. bölümü ile yayın hayatına veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN