Fenomen yarışma Çarkıfelek ekranlara geri dönüyor! Bakın Mehmet Ali Erbil yerine kim sunacak!

Fenomen yarışma Çarkıfelek ekranlara geri dönüyor! Bakın Mehmet Ali Erbil yerine kim sunacak!

Yılların fenomen haline yarışması Çarkıfelek yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Mehmet Ali Erbil'in yıllarca sunduğu yarışmayı ise bu kez çok farklı bir isim sunuyor. İşte detaylar...

İlk olarak 6 Ocak 1975 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan yarışma, yeni kanalı ve sunucusuyla ekranlara dönüyor. TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yarışmayı Cem Davran sunacak.

maliii.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, fenomen yarışması Çarkıfelek, TV8 ekranlarında yayınlanacak. Daha önce birçok ismin sunduğu yarışmanın yeni sunucusu oyuncu Cem Davran oldu. Çarkıfelek'i geçmişte ilk olarak Güner Ümit'in sunmuş daha sonra da Tarık Tarcan, Halit Kıvanç, Mehmet Ali Erbil, İlker Ayrık, Emre Karayel ve Onur Büyüktopçu gibi ünlü isimler sunmuştu.

cemiii.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN