Final tarihi belli oldu! Bir yaz dizisi daha ekranlara veda ediyor

Final tarihi belli oldu! Bir yaz dizisi daha ekranlara veda ediyor

Yaz sezonunun sona ermesiyle yaz dizilerinin akıbeti de belli olmaya başlarken, O3 Medya'nın Show TV'de yayınlanan "Maviye Sürgün" dizisi için erken final kararı alındı. 25 bölüm sürmesi planlanan dizi, 13. bölümde ekranlara veda edecek.

Show TV, bu yaz seyirciyle buluşturduğu, O3 Medya’nın Telemundo için çektiği ve 25 bölümü de hazır olan “Maviye Sürgün” dizisi için final kararı aldı. Dizinin “Gerekirse dünyayı yakarım ben senin için” sloganıyla hazırlanan final fragmanı gece yarısı yayınlandı.

1-009.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Hakan Salınmış ve Gürberk Polat gibi başarılı oyuncuları buluşturan dizi 13. bölümde ekrana veda edecek.

Nezaket Coşkun’un yönettiği dizi Selimiye’de çekilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN