Final yapacağı iddia edilmişti, Now TV'den diziseverleri heyecanlandıran haber! Güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor

Final yapacağı iddia edilmişti, Now TV'den diziseverleri heyecanlandıran haber! Güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor

Diziseverlerin Now TV'de ilgiyle takip ettiği dizinin final yapacağı iddia edilmişti. Kanaldan konuyla açıklama geldi. İşte detaylar...

Now TV'de yayınlanan ilgiyle takip edilen 'Korkma Ben Yanındayım' dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

KORKMA BEN YAYNINDAYIM FİNAL Mİ YAPIYOR?

Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin final yapılacağı ileri sürüldü.

Yurt'ta yer alan habere göre, 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin finali çıkmadı. Bunun yerine dizide zaman atlaması yapıldı ve senaryoda değişikliğe gidildi.

korkma-ben-yanindayim.jpg

Dizinin haziran ayına kadar Now TV ekranlarında yayına devam edeceği öğrenildi. Yeni bölümlerin ise 2024 Eylül ayında yayımlanması bekleniyor.

Fakat kanalın henüz 2. yeni sezonla ilgili bir duyurusu bulunmuyor. 'Korkma Ben Yanındayım' dizisine 2. yeni sezon izin verilmezse dizi haziran yerinde final yaparak ekranlara veda edebilir.

KORKMA BEN YANINDAYIM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Now TV'de yayınlanan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisi, genç bir çiftin beklenmedik bir hamilelikle nasıl mücadele ettiği ve bu durum aileleri üzerinde mevcut durumda bulunuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN