Final yapacağı konuşuluyordu! Teşkilat dizisinden bomba karar, yeni beş oyuncuyla ekranlara dönüyor

Final yapacağı konuşuluyordu! Teşkilat dizisinden bomba karar, yeni beş oyuncuyla ekranlara dönüyor

Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan "Teşkilat" yeni sezonuyla gündeme geldi. Final yapacağı iddia edilen Teşkilat dizisinden yeni karar geldi. Final kararını yeni oyuncularıyla birlikte yalanladı. Kadrosuna 5 yeni oyuncuyu katmayı başardı. İşte tüm detaylar...

TRT1 ekranlarında yer alan "Teşkilat" dizisi yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Her pazar izleyicileriyle birlikte, pazar akşamları buluşan dizi yeni sezonu için paylaşılan iddiaları yalanladı. Ekranlarda yer alan en büyük rakibi Yargı dizisine üstünlük sağlamak adına kadrosunu yenilediği belirtiliyor.

TEŞKİLAT EKRANLARA VEDA MI EDİYOR?

Sezon finalinin ardından final yapacağı iddia edilen dizinin kemik kitlesine yeni açıklama geldi. İddiaların doğru çıkmadığı belirtilirken, TRT1 yönetimi iddiaları doğruladı. Fakat, Gazeteci Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bir haberde, TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni Teşkilat dizisine oyuncu alımları yapılıyor.

Ekim ayı ile birlikte Teşkilat dizisinin 4'üncü sezonunun ilk bölümünün yayınlanması bekleniyor. Ekim ayının ikinci haftasından itibaren yayınlanacak yeni bölümleri için hazırlıklar sürüyor. Burak Arlıer'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Tims&B imzasıyla ekranlara taşınıyor.

barbaroslar-akdenizin-kilicinin-rosasi-melisa-akman-elime-ilk-kez-kilici-aldigimda-soka-girdim-1654524138892.jpg

FİNAL İDDİALARI YALANLANDI

Dizinin başrolünde yer alan Murat Yıldırım ile yeni sezon ile birlikte kadroya Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz ve Ceyhun Mengiroğlu'nun dahil olduğu duyuruldu.

Dizinin kadrosuna son olarak yeni bir oyuncu dahil oldu. Diziye dahil olan Melisa Akman'ın dizide, Nazlı karakterini canlandıracağını belirterek, bomba uzmanı ajanı olarak seyirci karşısına çıkmayı planlıyor. Diğer yandan dizide flashback sahneleri ile birlikte Bosna'dan çekim yapılacak.

Teşkilat dizsinin 2024 yılının haziran ayına kadar devam etmesi bekleniyor. Final kararının söz konusu olmaması ile birlikte 2025 yılı için devam edip etmeyeceği açıklanmadı. Yıl sonuna kadar gelen reyting raporlarına bağlı olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN