Fiyatları görenler gözlerine inanamadı! Siz de uygun fiyata araç sahibi olabilirsiniz! Renault, Dacia fiyat listesi

Fiyatları görenler gözlerine inanamadı! Siz de uygun fiyata araç sahibi olabilirsiniz! Renault, Dacia fiyat listesi

Piyasa araştırması yapan vatandaşlar araç fiyatlarını yakından takip ediyor. ÖTV'den muaf tutulan araçlar belli oldu. İşte ÖTV muafiyeti bulunan araçların listesi…

Araç almak isteyen vatandaşlar bayilerin yolunu tutarken araç fiyatları da oldukça dikkat çekiyor. Dacia Duster ve Fiat Egea model araç almak isteyen vatandaşlar 263.000 TL ve 223.000 TL aralığında araç bulabiliyor. Yeni yıl ile fiyatlar 450.000 TL ile 1 milyon 4 bin TL arasında değişiklik gösterirken engellilik oranı kapsamında uygulanan ÖTV indirimi ile birlikte 220 bin TL'ye araç sahibi olabilirsiniz. Belirlenen şartları taşıyan kişiler uygun fiyatlı araç sahibi olabiliyor. İşte ÖTV muafiyeti bulunan araçların listesi…


ARAÇ FİYATLARI NE KADAR OLDU?


ÖTV muafiyeti kapsamında uygun fiyatlı araç almak isteyen vatandaşlar da araştırmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda belirlenen araç model ve fiyatları şu şekildedir:

  • Renault Clio 308.000 TL - 450.000 TL aralığında,
  • Dacia Duster'lar ise 263.000 TL - 378.000 TL aralığında,
  • Fiat Egea'lar 223.000 TL - 334.000 TL aralığında,
  • Volkswagen Polo 272.000 TL - 373.000 TL aralığında değişmektedir.

fiat-egea.jpg

Belirlenen şartlar kapsamında başvuruda bulunan vatandaşlar değerlendirmeler ile birlikte indirimli araç alabiliyor. Yapılan indirimlerle birlikte almak istediğiniz araç fiyatı da ÖTV muafiyeti kapsamında düşürülmektedir. ÖTV muafiyetli araçlar açıklanırken almak istediğiniz araç modeline göre de farklı fiyatlar ortaya çıkıyor. Yapılan ÖTV indirimi ile birlikte uygun fiyata araç sahibi olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN