FOX TV'nin ekran yüzüydü! Yeni adresi herkesi şaşırttı! Yıllar sonra ekranlara geri döndü: "Ben düdüklü tencereyim..."

FOX TV'nin ekran yüzüydü! Yeni adresi herkesi şaşırttı! Yıllar sonra ekranlara geri döndü: "Ben düdüklü tencereyim..."

Bir dönem FOX TV'nin ekran yüzü olarak reytingleri alt üst eden, özellikle seçim dönemlerindeki yayınlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Son olarak FOX TV'de görev alan ve 2020 yılının yaz aylarında FOX TV'den ayrılarak sosyal medya platformu YouTube'da yaptığı yayınlarla adından söz ettiren Fatih Portakal ekranlara geri döndü. Fatih Portakal'ın yeni kanalı herkesi şaşırttı.

2010-2020 arasında FOX TV'de görev alarak özellikle seçim dönemlerinde reyting rekorları kırarak kanalın ekran yüzü haline gelen Fatih Portakal, seçim döneminin de yaklaşmasıyla ekranlara geri dönme kararı aldı.

"BEN DÜDÜKLÜ TENCEREYİM"

2020 yılının Ağustos ayında 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu FOX TV ile yollarını ayırma kararı alarak herkesi şaşırtan Fatih Portakal, söz konusu tarihten bu yana ekranlardan uzak kalmıştı. Fatih Portakal, 1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV ile ekranlara geri döndü.

2.5 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen Fatih Portakal 'farkındalık' yaratacağının sözünü vererek şunları söyledi:

"2.5 yıldır ekranlarda yoktum. 2.5 yıl sonra karşınızda olmak aslında güzel bir şey. Tekrar sizlerin karşınızda olmak heyecan verici. Tabi ben ekrandan hiçbir zaman kopmadım. Tekrar sizlere Türkiye'nin en farklı haberlerini sunmak o kadar güzel ki... İyi insanların, iyi habercilerin arasındayım. Uzun yıllar sonra ilk defa yerli bir patronla çalışıyorum. Yerli patronların ne kadar zorluk çektiğini ve ne kadar kıskaç altına alındığını görüyoruz. Artık 45 dakika değiliz. 45 dakikadan daha fazlayız. Bugün merhaba dedik. Merhaba diyelim ki insanlara sevgi elimizi uzatalım. Ben biraz tuhaf bir adamım. Düşünceleriyle insanları rahatsız edebilecek bir insanım. Düdüklü tencereyim ben. Her şeyi söyleyeceğim. Farkındalık yaratacağım. Toplumun gazını alacağım. İlk saniyeden muhalefete mi başladın diyecekler. Evet arkadaş. Düdüklü tencereyim, insanların sesini duyuracağım.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN