Galatasaraylı Uyudu Fenerbahçeli Olarak Uyandı! Sadece Takımını Kaybettiğini Düşünüyorsanız Yanılıyorsunuz! Komedi değil Trajedi

Galatasaraylı Uyudu Fenerbahçeli Olarak Uyandı! Sadece Takımını Kaybettiğini Düşünüyorsanız Yanılıyorsunuz! Komedi değil Trajedi

Geçirdiği beyin kanaması sonrası yoğun bakıma giren Galatasaray taraftarı Engin Akkaya uyandığında hayatı tamamen değişmişti. Engin Akkaya'nın hayatı tamamen tersine dönerken "Galatasaraylı uyudum Fenerbahçeli uyandım" diyen fanatik taraftar tüm duygularının tepetaklak olduğunu açıkladı.

Galatasaray taraftarı olarak girdiği komadan Fenerbahçe fanatiği olarak uyanan Engin Akkaya "sadece taraftarı olduğum takımı kaybetmedim tüm duygularımı da kaybettim" diyerek yaşadığı trajediyi açıkladı.

BU HİKAYE ASLINDA KOMİK DEĞİL

Yaşadığı olayın komik olmadığını tam bir kabus içinde uyandığını ifade eden Engin Akkaya insanların 'Galatasaraylı uyudu Fenerbahçeli uyandı' şeklinde özetlediği olayın aslında tüm duygularını altüst ettiğini açıkladı.

engin-akkaya-2.jpg

SADECE TARAFTARI OLDUĞU GALATASARAY'I KAYBETMEDİ TÜM DUYGULARINI DA KAYBETTİ

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Koç Üniversitesi'nde kütüphane görevlisi olarak çalışan Engin Akkaya 2007 yılında beyin kanaması geçirerek komaya girdi. Komaya girmeden önce çok koyu bir Galatasaray taraftarı olan 47 yaşındaki Engin Akkaya 33 gün boyunca yoğun bakımda bilinci kapalı vaziyette yattı. Komadan çıktıktan sonra sarı kırmızı taraftarı yerine sarı lacivert taraftarı olan Engin Akkaya bu görünenden çok daha ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade etti. Engin Akkaya 33 gün bilinci kapalı vaziyette yattığı yoğun bakım odasından ağlama gülme gibi duygularını da yitirerek kalktı.

Engin Akkaya Koç Üniversitesi'nde tam 23 yıl boyunca kütüphaneci olarak görev yaptı. Görevi sırasında takvim yaprakları 14 Temmuz 2007'yi gösterdiğinde beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan Engin Akkaya yapılan müdahalelerden sonra uyanamadı ve komaya girdi. 33 gün hastanenin yoğun bakım servisinde kalan Engin Akkaya bir gün girdiği komadan uyanarak yarım bıraktığı hayatına yeniden başladı.

engin-akkaya-1.jpg

Engin Akkaya'da ilk fark edilen değişiklik çocukluğundan beri gönül verdiği sarı kırmızılı takımı Galatasaray taraftarlığını bırakarak birden bire sarı lacivertli Fenerbahçe taraftarı olmasıydı. Yakın çevresi durumu büyük bir şaşkınlıkla karşılarken çoğu arkadaşı geçer diye bekledi. Ama Engin Akkaya bir daha asla sarı kırmızılı Galatasaray taraftarı olmadı artık onun kalbi sarı lacivert Fenerbahçe taraftarı olarak atıyordu.

'CEM YILMAZ AĞLAMA VE GÜLME YENİMİ KAYBETTİĞİMİ FARK ETTİ'

2007 yılında geçirdiği beyin kanamasından sonra sadece tuttuğu futbol takımını kaybetmediğini söyleyen Engin Akkaya komadan uyandıktan sonra tüm duygularının yer değiştirdiğini ifade etti. Bir gün Cem Yılmaz'ın komedi programına konuk olduğunu ve programda yapılan hiç bir espriye gülmediğinin fark edildiğini ifade eden Engin Akkaya, "Konuk olduğum Cem Yılmazın televizyon programında hiç bir espriye gülmedim. Herkes gülerken hatta kahvahaya boğulurken ben ciddi ciddi oturdum. Cem Yılmaz ne yaptıysa beni güldüremedi. Bu durumu ilk Cem yılmaz fark etti. Program aralarında yanıma gelen Cem Yılmaz 'Engin abi hala gülmüyor musun?' dedi. Ama ben ne yaptıysa gülmedim. Sonra da geçirdiğim beyin kanamasından sonra girdiğim komada hem ağlama hem de gülme duygularımı da kaybettiğimi anladık" dedi.

'ACUN ILICALI'DA BENİ GÜLDÜRMEYİ BAŞARAMADI'

Cem Yılmaz'ın programından sonra Acun Ilıcalı'nın da programlarına katıldığını söyleyen Engin Akkaya Acun Ilıcalı'nın da programında gülmeğini açıkladı. Engin Akkaya gülme ve ağlama duygusunu kaybettiği için çevresindeki insanların kendisini çok soğuk bulduğunu ve ciddi duruşundan dolayı da zorluklar yaşadığını ifade etti.

engin-akkaya-3.jpg

'KOMADAN ÇIKINCA ÇOK DAHA SOSYAL BİRİSİ OLDUM AMA YÜZÜMDEN BELLİ OLMUYOR'

Geçirdiği beyin kanamasından sonra girdiği komadan dışı ayrı içi ayrı bir insan olarak uyandığını söyleyen Engin Akkaya Cem Yılmaz ve Acun Ilıcalı'nın programlarında gülmediğinin ve gülme yetisini kaybettiğinin anlaşılması sonrasında soğuk duruşuna aldırış etmeyen gençlerin 'Engin abisi' olduğunu belirtti. Engin Akkaya "Şimdi daha sosyal birisiyim ama yüzümden belli olmuyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN