Game of Thrones'un Sam'inden açıklama! Jon Snow'un dizisiyle ilgili konuştu: Yeniden bir araya gelecekler mi?

Game of Thrones'un Sam'inden açıklama! Jon Snow'un dizisiyle ilgili konuştu: Yeniden bir araya gelecekler mi?

Final bölümüyle hayranlarının içinde derin bir yara bırakan Game of Thrones dizisinde Samwell Tarley karakterini canlandıran John Bradley, Jon Snow'a odaklanacak dizi projesiyle ilgili konuştu...

Televizyon dünyasında Game of Thrones'un yarattığı büyük etkinin ardından, yazar George R.R. Martin'in eserlerine dayanan bir dizi patlaması yaşanıyor. Westeros'un derinliklerinde geçen birçok dizi projesi üzerinde çalışılıyor, bunlardan en önemlilerinden biri de House of the Dragon.

Ancak, Martin'in diğer eserlerine dayanan potansiyel bir diziyle ilgili henüz net bir gelişme olmadı. Game of Thrones'un sevilen karakterlerinden Jon Snow'a odaklanacak bir seri üzerinde çalışıldığı söylentileri dolaşsa da, bu konuda resmi bir duyuru yapılmış değil.

SAM VE JON, BİR ARAYA GELEBİLECEK Mİ?

Game Of Thrones Quiz: Who Said It - Jon Snow Or Samwell Tarly?

Game of Thrones'da Samwell Tarly karakterini canlandıran John Bradley, ComicBook.com'a verdiği röportajda, "Uzaylı yaşamının kesin kanıtı mı yoksa Sam ve Jon'un yeniden bir araya gelmesi mi?" şeklinde konuştu.

Bradley, bu konuda her iki seçeneğin de kendisi için mümkün olduğunu belirtti ve "Hangisini tercih edersiniz? Hizmetinizdeyim." dedi. Bradley, "Mümkün ve imkansız arasındaki mesafe çok büyüktür" ifadesiyle de projenin ne kadar zorlu olabileceğine dikkat çekti.

JON SNOW SPINOFF'U NE ZAMAN GELECEK?

What If Jon Snow Had Been The "Mad" Targaryen? - Fortress of Solitude

HBO'nun program şefi Casey Bloys ise birkaç ay önce yaptığı açıklamada, Jon Snow odaklı bir spinoff'un henüz resmi onay almadığını söylemişti. Ancak, Game of Thrones evreninde sürekli olarak yeni projelerin geliştirildiğini ve farklı senaryoların üzerinde çalışıldığını da belirtmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN