Gamze Özçelik'in kardeşini görenler gözlerine inanamıyor! Güzellik ailelerinde genetik! Adeta tek yumurta ikizi

Gamze Özçelik'in kardeşini görenler gözlerine inanamıyor! Güzellik ailelerinde genetik! Adeta tek yumurta ikizi

Bir dönemlerin en popüler oyuncularında ola Gamze Özçelik, pırıltılı hayatı bırakarak kendine bambaşka bir hayat çizdi. Mankenlik ve oyunculuk yapan Özçelik, radikal bir karar alarak kapanmıştı. Afrika gibi ülkelerde su kuyusu açtıran Özçelik'in değişimi büyük yankı uyandırırken kız kardeşi de ortaya çıktı. Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik görenleri hayrete düşürdü.

Eski model ve oyuncu Gamze Özçelik tesettüre girip oyunculuğu bırakmıştı. Yurt dışında hayır işleri ile anılan Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik'te son dönemlerde konuşulmaya başlandı. Eskiden ablası gibi oyuncu olan Meltem Özçelik'in şimdiki halini görenler gözlerine inanmıyor. İşte o fotoğraflar

meltem-ozcelik.jpg

PIRILTILI HAYATI BIRAKIP TESETTÜRE GİRMİŞTİ

Arka Sokaklar dizisiyle son oyunculuğunu yapan Gamze Özçelik, sette tanıştığı Uğur Pektaş ile nikah masasına oturmuştu. 3 yıl süren evlilik 2011 yılında son bulmuştu. Bu evlilikten bir oğlu olan Özçelik, ani bir karar alarak sanat dünyasına veda etmişti. Mütevazi bir hayat seçen Gamze Özçelik, açlığın hüküm sürdüğü topraklara giderek hayır işleriyle uğraşmaya başladı.

gamzeozcelik.jpg

AFİKA ÜLKELERİNDE SU KUYULARI AÇTIRDI

Gittiği Afrika ülkelerinde çok sayıda su kuyusu açtıran ve gönlü olan Gamze Özçelik, tesettüre girerek herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Bu hareketi büyük hayranlık uyandırırken, Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik'te ortaya çıktı. Oğlu ile mütevazi bir hayat yaşayan Gamze Özçelik'in 4 kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.

gamzeeozcelik1.jpg

GAMZE ÖZÇELİK HAYIR İŞLERİNE KENDİNİ ADAMIŞTI

39 yaşında olan Gamze Özçelik, kız kardeşi Meltem Özçelik'le beraber son dönemlerde sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında. 1 çocuğu olan Gamze Özçelik, kendini hayır işlerine adarken kardeşi Meltem Özçelik'i görenle ise gözlerine inanmadı. İki kardeş güzellikleri ile dikkatleri üzerine çekti. Ablası gibi eskiden oyuncu olan Meltem Özçelik, bambaşka birinde döndü. Ortaya çıkan görüntüler sonrası sosyal medyada konuşulan Meltem Özçelik'te kapanarak başka bir hayat adım atmış.

gamzeoccelikkardesi.jpg

GAMZE ÖZÇELİK'İN KIZ KARDEŞİ GÜNDEM OLDU

Gamze Özçelik ekranları bırakıp mütevazi bir hayata adım atarken kız kardeşi de ablasının izinden gitti. Yeni hali ile büyük beğeni toplayan Meltem Özçelik'te oyunculuğu bırakıp tesettüre girdi.

gamzeoceliktesettur.jpg

Kendisini hayır işleri yapmaya adayan ve binlerce insanın umuduna ışık olan Gamze Özçelik'in özel hayatı hayranları tarafından merak edilmeye başlanmıştı.. 4 kız kardeş olan Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

İŞTE GAMZE ÖZÇELİK'İN KIZ KARDEŞİ MELTEM ÖZÇELİK

meltemozcelikimdir-001.jpg

meltemoceliknereli.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN