Geçen hafta kardeşini kaybeden Serdar Ortaç yeni klip için kamera karşısına geçti! "Ne yapabilirim ki hayat bu..."

Geçen hafta kardeşini kaybeden Serdar Ortaç yeni klip için kamera karşısına geçti! "Ne yapabilirim ki hayat bu..."

Geçen hafta kardeşi Serkan Ortaç'ı kaybeden ve kardeşinin cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük yaşayan Serdar Ortaç, yeni klip için kamera karşısına geçti. Ünlü şarkının yeni tarzı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz hafta bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden kardeşi Serkan Ortaç'ı kaybeden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni klibi için kamera karşısına geçti. Geçen hafa Serkan Ortaç için Suadiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreni sırasında ayakta durmakta güçlük çeken ünlü şarkıcının yeni klibi için büründüğü tarz herkesi şaşırttı.

Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorlarını alt üst eden 'Bilsem Ki' adlı şarkıyı Mehmet Çevik'e emanet eden Serdar Ortaç, eserin klibinde genç meslektaşıyla kamera karşısına geçti. Yönetmenliğini Selim Akar’ın üstlendiği klip Beykoz Kundura Fabrikası Platoları’nda hazırlandı.

"20 YILLIK HAYALİMDİ"

Klibin çekimi esnasında Çevik ile Ortaç basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 20 yıllık hayalini gerçekleştirdiğini vurgulayan Çevik, "20 yıllık hayalim gerçek oldu. Eseri Serdar abiden istediğimde, kariyerindeki iki önemli şarkının ‘Bilsem Ki’ ile ‘Padişah’ olduğunu söyleyerek, önce çok sıcak bakmadı. Eşimle birlikte o kadar ısrar ettik ki sonunda şarkıyı bana emanet etti ve bugün birlikte buradayız. Her şey bir yana bu benim 20 yıllık hayalimdi. Bu şarkı gerçekten benim miladım olacak. Serdar Ortaç bizim kıymetlimiz. Birazcık daha hızlandırdık ve Z kuşağına uygun bir şekilde seslendirdik. Böyle bir şarkıya beklenti yüksek. Bu sebepten Serdar Ortaç ile oynuyoruz klipte Selim Akar da bizimle birlikte" dedi.

"NE YAPABİLİRİM Kİ HAYAT BU"

Serdar Ortaç ise bir basın mensubunun kendisine yönelttiği "Şarkı ve klibin çekimi kardeşinizin vefatından yakın bir zaman sonra oldu. Planlanmış tarih diye mi değiştirmediniz?" sorusunu "6 kez klibi erteledik. 2 sene önce anlaştık. 6 kere de erteledik. Benim babam öldüğünde de ertesi günü konsere gitmiştim. Şimdi de kardeşimi kaybettim. Ne yapabilirim ki hayat bu. Eleştiri geleceğini düşünmüyorum. Ben 40 değil 400 gün yas tutarım. İçimde tutuyorum yani. Bas gitaristimi kaybettim trafik kazasında. O da ailemdi. Kardeşim gitti. Babam gitti. Ben de gideceğim, hepimiz gideceğiz. Dört, beş senedir yatıyordu ben kendimi hazırlamıştım zaten. Karısı ve çocukları için çok zor. Yıllardır baktı ona ayrılmadı. Elimde büyüdü, gitti. Annem için çok zor yarısı gidiyor, çocuğunu kaybediyor. Benim tamamım gidiyor. Zor arkadaşlar zor..." şeklinde yanıtladı.

Geçtiğimiz aylarda 8 odalı villasını satılığa çıkarttığı da konuşulan Ortaç, "Yok ağabey yok. Evim 8 odalı değil. 3 odalı. 80 milyon TL'ye sattı dediler. Satmadım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN