Gerçek ortaya çıktı! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu canlı yayında sinir krizi geçirdi: 'Senin annen çalışan kadındı'

Annesini bulmak için Müge Anlı'ya başvuran Duygu Nebioğlu, canlı yayında yaşadıkları sonrasında sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Yaşananların ardından program apar topar bir şekilde sona erdi.

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Programda yaşananların ardından Akpınar'ın kızı gözyaşlarına boğularak sinir krizi geçirdi.

2008 yılından bu yana Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Müge Anlı İle Tatlı Sert' programında yaşananlar ekran başındaki hayretler içerisinde bıraktı. Annesini bulmak için programa katılan Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, öğrendikleri karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Nebioğlu, annesinin oyuncu olması amacıyla anneannesi tarafından ajanslara götürüldüğünü ve İbrahim Tatlıses ile aynı filmde rol aldığını açıkladı. Duygu Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan da programa telefonla bağlanırken canlı yayında yaşananlar akıllara durgunluk verdi.

'DİLARA GÜLATAN'IN BABASI ÜNLÜ BİR SANATÇI'

Programa telefonla bağlanan Zeynep Birinci adlı kadın, Dilara Gülatan'ın babasının ünlü bir sanatçı olduğunu ve bu bilginin kendisine Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı tarafından verildiğini öne sürdü.

Canlı yayında söz alan Birinci, Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın hayat kadını olduğunu iddia etti.

'SENİN ANNEN ÇALIŞAN BAYANDI'

Programa telefonla bağlanan Birinci, "Ben Suphiye'nin 35 yıl önceki bir arkadaşıyım. Metin Akpınar ile İstanbul dışında görüştüklerini biliyorum. Yanlış anlamayın. Çok özür diliyorum. Ben bir şey söylemek istiyorum. Senin annen çalışan bayandı" dedi.

Birinci'nin bu açıklaması sonrasında sinir krizi geçiren Nebioğlu, gözyaşlarına boğuldu. Nebioğlu, yaşananlara 'Ben çıkmak istemiyorum. Sen kimsin Zeynep? Nasıl söyleyebiliyorsun bunu yayında. Nasıl bizim geleceğimizi tehlikeye atıyorsun. Ben bu konuda seninle görüşmek istiyorum' dedi.

Yaşananların ardından program apar topar bir şekilde sona erdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN