'Gibi' dizisinden müjdeli haber! Acun Ilıcalı resmen açıkladı: Efsane dizinin hayranlarını sevindiren haber

'Gibi' dizisinden müjdeli haber! Acun Ilıcalı resmen açıkladı: Efsane dizinin hayranlarını sevindiren haber

Son dönemin en başarılı komedi dizileri arasında yer alan Gibi dizisinden müjdeli haber geldi. Müjdeli haberi Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı açıkladı.

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alarak sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan 'Gibi'den müjdeli haber geldi. Efsaneleşen dizideki müjdeli haberi Acun Ilıcalı duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de 1 Ocak 2021'den bu yana izleyiciyle buluşarak son dönemin popüler dizisi 'Gibi'den müjdeli haber geldi. Dizideki müjdeli haber yayın platformunun sahibi Acun Ilıcalı duyurdu.

Senaryosu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Ömer Sinir ,Onur Uzun ve Barış Yöş'ün oturduğu, başrolde ise Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç, Ahmet Kürşat Öçalan'ın rol aldığı 'Gibi' dizisinden gelen haber dizinin hayranlarını sevince boğdu.

g.jpg

MÜJDEYİ ACUN ILICALI DUYURDU

İlk bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi gören Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın başrolünde yer aldığı Gibi'den hayranlarını sevindiren haber geldi.

Gibi'de Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'la birlikte başrolde oynayan Feyyaz Yiğit, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda dizinin 4. sezon çekimlerinin başladığını duyurmuştu. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı sonrasında dizinin 4. sezonun ne zaman yayınlanacağı merak konusu olurken dizinin hayranları bu konuda araştırmalar yapmaya başladı.

Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı, dizinin 4. sezonunun yayınlanacağı tarihi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ilıcalı paylaşımında dizinin 4. sezonunun 31 Mart cuma günü yayınlanacağını açıkladı.

​​​​​​​

Dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise "İnsanlık denizinde kulaç kulaç ilerleyen maceralar, yepyeni atılımlar... Gibi 4. sezon, 31 Mart Cuma Exxen’de başlıyor." ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN