Giray Altınok müjdeyi verdi: 'Prens' dizisi ikinci sezonla devam ediyor

Giray Altınok müjdeyi verdi: 'Prens' dizisi ikinci sezonla devam ediyor

BluTV'nin Giray Giray Altınok ve Kerem Özdoğan imzalı Prens dizisinin ikinci sezonu onaylandı. Haberi Giray Altınok sosyal medya hesaplarından Prens karakteriyle paylaştığı bir video ile duyurdu.

BluTV'nin tarih ve komedi türlerini buluşturan 'Prens' dizisi ikinci sezon ile yayın hayatına devam ediyor. Senaristliğini Giray Altınok ve Kerem Özdoğan'ın, yönetmenliğini ise Bülent İşbilen'in üstlendiği dizinin yeni sezonu onaylandı.

Dizi yeni sezonuyla yine BluTV'de yer alacak.

ALTINOK MÜJDEYİ VERDİ

Yeni sezon haberini sosyal medya hesaplarından Prens karakteriyle duyuran Giray Altınok'un paylaşımı şu şekilde:

OYUNCU KADROSU

Toplam 8 bölümden oluşan dizinin ilk sezonu 16 Ocak tarihinde başlamış ve dijital yayın platformlarındaki yerli projeler arasında adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştı.

prens-afis-tarihsiz-718x1024.jpg

Türkiye’nin ilk yerleşik ‘Virtual Production’ stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekilen tarihi komedi dizisinin ilk sezon kadrosunda Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Canberk Gültekin, Burak Topaloğlu, Serdar Orçin, Aslı Tandoğan, Bahadır Vatanoğlu, Yılmaz Gruda, Onur Özaydın ve Hüseyin Avni Danyal yer alıyordu.

1215465.jpg

DİZİNİN KONUSU

Prens, ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği, genel olarak kimse tarafından sevilmeyen, kimsenin umurunda olmayan bir ülke olan Bongomia'nın Prens'inin başına gelen olayları konu ediyor. Kimsenin umurunda olmayan bir tarihte, kimsenin umurunda olmayan bir ülke, Bongomia. Bongomia kralı Thun'un ani ve şüpheli ölümünün ardından kimsenin ciddiye almadığı, ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği Prens'in tahta geçmesiyle birlikte karmaşık bir hikaye başlar. Prens, üvey annesi, yengesi ve hain amcasıyla mücadele ederken yanlışlıkla Macarlar ile bir savaşa sürüklenir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN