Göbeğinden kurtulmak isteyenler bunu yapsın! Göbek eritme kürü yapılışı ve faydaları...

Göbeğinden kurtulmak isteyenler bunu yapsın! Göbek eritme kürü yapılışı ve faydaları...

Göbeğinden rahatsızlık duyan vatandaşlar eritmek için elinden geleni yapıyor. Vücudumuzdaki en inatçı yağların bulunduğu göbek oldukça can sıkabiliyor. Görünüş açısında estetik durmayan göbek şişkinliği bazı insanlar tarafından pek sevilmiyor. Yağ artışından şikayetçi olan vatandaşlar göbeğindeki yağlardan kurtulmak için bunu yapıyor. Bu eritme yöntemi çok etkili. İşte tüm detaylar...

İSTENMEYEN GÖBEKLERDEN KURTULUN

Vücudumuzda en az sevilen bölgelerden biri kişiye göre değişiklik gösterse de göbek olarak söylenebilir. Göbeklerde meydana gelen şişkinlik ise birçok açıdan estetik görünmeyebilir. Kıyafetin altından görünen şişkinlik ise bazı kişiler tarafından hiç sevilmez.

Oldukça inatçı yağların biriktiği göbek bölümündeki yağları eritmek için kişiler genellikle kür tarifi uygularlar. Kişiden kişiye değişebilecek olan kür tariflerinin herkes için uygun olanı da vardır. Size en uygun olan kür tarifini seçerek uygulamayı başlatabilirsiniz.

Göbek eritme konusundaki en etkili kürler ise içerisinde yoğurt bulunan kürler olarak belirtiliyor. Göbek eritme kürünün yapılışı çok basit olsa da yaygın olmadığı için pek çok kişi tarafından bilinmez. Göbek yağını eritmekte yardımcı olan kür yapılışı haberimizin devamında yer alıyor.

istock-1081528684.jpg

GÖBEK ERİTME KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Göbek yağlarınızdan kurtulmak için kürün nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Kür yapmak için göbek yağını hızla eriten maydanoz kürünün nasıl yapılacağına dair bilgiler paylaşıldı. Göbek yağı eriten maydanoz küründe haşlanan maydanozun tencerede bulunan suyu içilir. Maydanoz ile birlikte yapılan kürün sabah vakitlerinde aç karnına içilmesi öneriliyor.

GÖBEK ERİTME KÜRÜ YANINDA NE KULLANMALIYIM?

Göbek eritmekte bir numara olan maydanoz kürü göbekte meydana gelen ödemin atılmasında da yardımcı olur. Maydanoz kürü dışında maden suyu, portakal yağı, kakao yağı ve biberiye yağı ile hazırlanan karışımlar ile birlikte göbek kısmına sürülerek masaj yapılması tavsiyeler arasında yer alıyor.

Düzenli bir şekilde kullanılan göbek yağı eritme kürü kısa bir süre içerisinde etkisini gösterecektir. Yapılan tarife harfiyen uymanız gerekir. Maydanozdan elde ettiğiniz suyu günlük olarak fazla fazla değil ortalama bir şekilde tüketmeniz önerilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN