Göbek deliğinize birkaç damla sürünce olacaklara çok şaşıracaksınız! Mucizevi etkisine inanamayacaksınız

Göbek deliğinize birkaç damla sürünce olacaklara çok şaşıracaksınız! Mucizevi etkisine inanamayacaksınız

İnsan vücudunun her organı birbirlerine bağlı. Göbek deliği de bedenimizin birçok noktasıyla bağlantısı olan bir bölge. Göbek deliğinize bir doğal yağ sürüp uyuduğunuzda ertesi gün yaşayacağınız etkilerine hayret edeceksiniz. İşte detaylar...

Göbek deliğinize yağ sürmek sizin için harika bir güzellik deneyimi olabilir. Göbek deliğine yağ sürmek, parlak bir cilt ve daha fazlasını elde etmek için en güvenli ve en etkili formüllerden biri.

Göbek deliğine yağ sürmek, sağlıklı kalmamıza yardımcı olan ayurveda uygulamasıdır. Fakat sağlık yararlarının yanı sıra, göbek yağı tedavisi, cilt ve saçta iyileşme gibi birçok farklı türde güzellik faydası da sağlayabilir. Göbek deliğiniz doğrudan yüzünüze bağlıdır. Bazı yağları göbeğinize uygulamak, birçok yüz problemini tedavi etmenize yardımcı olabilir.

GÖBEK DELİĞİNE GÜL YAĞI SÜRMEK NE İŞE YARAR?

Göbek deliğinin yer aldığı bölge, enerjinin yüksek olduğu bir bölge. Bu yüzden göbek deliğinize gül yağı ya da gül suyu sürmek çakralarınızı dengeler ve kadınların dişil enerjisini önemli ölçüde artırır. Göbek deliğinden yayılan enerji frekansı yükseltir ve böylece yaşama sevinci, huzur, sağlık artar.

Göbek deliğine gül yağı sürmek, kanınızı kirden arındırır ve aynı zamanda cildi besleyici bir görev üstlenir. Aynı zamanda göbek deliğinize süreceğiniz gül yağı, enfeksiyon ve iltihap için etkin rol üstlenir. Ayrıca gül yağı, kadınların adet ağrılarını azaltmada oldukça etkili.

GÖBEK DELİĞİNE GÜL YAĞI SÜRMENİN FAYDALARI NELER?

* Cildi nemlendirir

* Göbek deliğindeki kiri çıkarır

* Yumuşak ve parlak cilde sahip olmanızı sağlar

* Saçların hızlı büyümesini teşvik eder

* Mide rahatsızlığı, şişkinlik ve kabızlığı yok eder

* Adet ağrısını azaltır

* Enfeksiyonu tedavi eder

* Doğurganlığı artırır

* Göz kuruluğuna iyi gelir

* Eklem ağrılarını hafifletir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN