Gönül Dağı son bölümde Taner, Dilek'i hayat döndürmek için ter döküyor

Gönül Dağı son bölümde Taner, Dilek'i hayat döndürmek için ter döküyor

Ali'nin Gönül Dağı'ndan ani gelişiyle birlikte Gülsüm ikileme düşmüştür. Gülsüm ve Ali geçmişin hesaplaşmasını yaşarlar. Gülsüm, Ali'yi adalete teslim eder. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Gönül Dağı 27. bölüm özeti, belli oldu. Dilek, babasının masum olduğuna inanmaktadır, bunu ispat edebilmek için Ciritçi Abdullah'la birlikte Gönül Dağı'na doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Öte yandan dişçi Musa, Fadime ve Veysel; Pembe'nin miras hakkını alabilmek için Fadime'nin ölmüş kocasının köyüne giderler.

GÖNÜL DAĞI 27. BÖLÜM 1. FRAGMAN

27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla beğeni toplayan Gönül Dağı'nın 27. bölümü, 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı izleyicisiyle buluşacak. Gönül Dağı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz dijital platformuna göz atabilirsiniz.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Zahide'nin velayet değiştirme davasının mahkeme zamanı gelmiştir. Sefer'in sabıka meselesini çözmeleri gerekmektedir. Devreye Taner ve amcaoğulları girer. Mahkeme günü bütün kasaba Sefer'in arkasında birleşir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gönül Dağı 27. bölüm özeti: Araba İcadı Yarışması'nın zamanı gelmiştir. Taner ve amcaoğulları, henüz bitmemiş olan arabalarını tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisine girecektir. Öte yandan Taner, babası tutuklandığı için moralsiz olan Dilek'i, yeniden hayata döndürmek için çaba harcayacaktır. Yarışma günü geldiğinde amcaoğulları; Dilek, Cemile ve Asuman'ı da yanlarına alarak yarışmaya gidecektir. Taner'in yarışmayı kazanması kesin iken alacağı karar ne olacaktır?

Sefer ve Zahide'nin düğün zamanı yaklaşırken, ev meselesini çözmeleri gerekmektedir. Selami ve Keriman'ı aileleriyle barıştırma kararı alırlar. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Devreye Gülsüm Öğretmen'in girmesiyle birlikte işler iyice büyüyecektir. Sonunda Selami ve Keriman, aileleriyle barışabilecek midir?

GÖNÜL DAĞI 27. BÖLÜM 2. FRAGMAN

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE?

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan 'bozkırın kalemi' Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini anlatılıyor.

İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunan Gönül Dağı'nda, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsü konu ediliyor.

Çocukluk aşkı Dilek ile bir gün buluşma hayali kuran Taner'in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat, nelere sebep olacak?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN