Görenler gözlerine inanamadı! Fotoğraftaki çok ünlü siyasetçiyi tanıyabildiniz mi? Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız

Görenler gözlerine inanamadı! Fotoğraftaki çok ünlü siyasetçiyi tanıyabildiniz mi? Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız

Bazı siyasetçiler, geçmişte görevde bulundukları süre boyunca yaptıklarıyla Türkiye Cumhuriyeti tarihine yön verdi. Bazıları ise bugünlerde yaptıklarıyla yön veriyor. Peki siz bu fotoğraftaki çok ünlü siyasetçiyi tanıyabildiniz mi? 'Hayır' cevabınızı duyar gibiyiz. Gelin bu ünlü siyasetçinin kim olduğunu hep beraber öğrenelim.

Fotoğraftaki çok ünlü siyasetçiyi tanıyabildiniz mi? 'Hayır' cevabınızı duyar gibiyiz. Peki fotoğraftaki siyasetçinin eski bir başbakan olduğunu söylesek bu ünlü ve çok başarılı siyasetçinin kim olduğunu tahmin edebilir misiniz? Gelin bu ünlü siyasetçinin kim olduğunu hep beraber öğrenelim.

Bazı siyasetçiler, geçmişte görevde bulundukları süre boyunca yaptıklarıyla Türkiye Cumhuriyeti tarihine yön verdi. Bazıları ise bugünlerde yaptıklarıyla yön veriyor. Bugünün gençleri ise yarınlarda siyasete adım atacak ve siyaset dünyasında yapacaklarıyla Türkiye'ye yön verecek.

İPUCU: ESKİ BAŞBAKAN

Peki siz bu fotoğrafta henüz lise öğrencisi olan ünlü siyasetçiyi tanıyabildiniz mi? Fotoğrafta henüz lise öğrencisi olan bu genç, ilerleyen yıllarda önce "Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı" daha sonra ise "Başbakan" olarak adını Türk siyasi tarihine yazdıracağını elbette tahmin edemezdi.

whatsapp-image-2022-12-01-at-12-58-23.jpeg

Fotoğraftaki lise öğrencisini henüz tanıyamadıysanız gelin bu gencin kim olduğunu hep beraber öğrenelim.

Fotoğraftaki lise öğrencisi 2009-2014 yılları arsında Dışişleri Bakanı, 2014-2016 yılları arasında ise Başbakan olarak görev yapan ve 12 Aralık 2019'da kurulan Gelecek Partisi'nin kurulduğu günden bu yana Genel Başkanlığını yapan Ahmet Davutoğlu'ndan başkası değildir.

KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un konuğu olan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Yıldıray Oğur'un yıllar sonra kendisine gösterdiği bu fotoğrafı görünce duygu dolu anlar yaşadı.

whatsapp-image-2022-12-01-at-14-37-59.jpeg

Fotoğrafın lise birinci sınıftayken Şile'de yapılan bir kamp sırasında çekildiğini açıklayan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "Lise birinci sınıftım. Şile'de ormanlık bir yerde kamp yaparken bir yerden bir yere atlamıştık." dedi.

Davutoğlu, Yıldıray Oğur'un kendisine bir başka gençlik fotoğrafını göstermesi üzerine fotoğrafta Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in de yer aldığını vurgulayarak "Murat Ülker de orada bizimle. Düşünün yıllar geçmiş. 45 yıl sonra beraber bir gece geçirdik. Hepimizin statüleri var ve birbirimize ismen hitap ediyoruz. Birbirine ismen hitap edenlerin dostlukları farklı oluyor. İnsan güzel hatıralarla anılmalı. 'Baki kalan kubbede bir hoş sada imiş' dedi.

whatsapp-image-2022-12-01-at-13-05-14.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN