Gözlerinize olan güveninizi sarsacak bulmaca! İki resim arasındaki 5 farkı 17 saniye içinde bulabilir misin?

Gözlerinize olan güveninizi sarsacak bulmaca! İki resim arasındaki 5 farkı 17 saniye içinde bulabilir misin?

Farkı bul bulmacası ile geri döndük! İki benzer görüntünün yan yana olduğu fakat bazı farklılıkların olduğu bu zeka bulmacası gözlem becelerinizi test edecek. Bu zeka bulmacasında 17 saniye içinde 5 farkı tespit edin. Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi test edin.

Bu zeka oyununun konsepti, görünüşte benzer görünen iki görüntünün olmasıdır. Her ne kadar benzer olsalar da, iki resim arasında bazı farklılıklar vardır. İki görüntü arasındaki farkı bulmanız ve bunları bir kağıt parçasına veya uygun olan başka bir yere not etmeniz gerekir.

Bireysel olarak yapılabileceği gibi grup etkinliği olarak da denenebilecek eğlence dolu bir meydan okumadır. Hem çocuklar hem de yetişkinler bu aktiviteye katılabilir ve gözlem becerilerini test edebilir. Hızlı bir meydan okumaya hazır mısınız? Harika ozaman başlayalım.

1-007.jpg

İKİ RESİM ARASINDA BULUNAN 5 FARKI 7 SANİYE İÇİNDE BULUN

Yukarıdaki görüntü, yan yana yerleştirilmiş, park edilmiş bir tekne, bir güverte ve ayrıca yükselen güneş ile bir göl kenarı görebileceğiniz iki benzer görüntüyü göstermektedir. İki resim arasındaki 5 farkı bulup not etmeniz gerekiyor.

Verilen zaman içinde tüm farklılıkları bulamazsanız, her zaman sonunda verilen çözüme başvurabilirsiniz. Ama önce çözüme bakmadan denemelisiniz. Gözlem becerilerinizi son derece geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Çok uğraştıktan sonra tüm farklılıkları göremediyseniz, aşağıdaki çözüme başvurabilirsiniz.

FARKI BUL BULMACASI CEVABI

İşte 5 fark:

1. İkinci resimde fazladan bir arazi parçası var.
2. İkinci görselde ekstra çim örtüsü mevcuttur.
3. İkinci resimde ağaçta fazladan bir yaprak var.
4. İkinci resimde fazladan bir bulut var.
5. İkinci resimde fazladan bir çim parçası var.

2-003.jpg

Gözlem yeteneklerinizi ortaya çıkaran böyle bir zeka oyunu aynı zamanda zekanızın ne kadar keskin olduğunu gözler önüne seriyor. Bu zeka oyunundan zevk aldıysanız sevdikleriniz ve aileniz ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca daha fazla zeka oyunu, optik illüzyon ve kişilik testleri için bizi takip etmeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN