Gülben Ergen kollarını sıvadı, kışlık turşusunu yaptı! Tarifini de takipçilerine vermeyi unutmadı

Gülben Ergen kollarını sıvadı, kışlık turşusunu yaptı! Tarifini de takipçilerine vermeyi unutmadı

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan Gülben Ergen kışlık turşu tarifini sevenleriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, kış ayları için turşu kurma tutkusunu sürdürerek hem geleneksel Türk mutfağını yaşatmayı hem de sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmeyi amaçlıyor. Üstelik turşu tarifini de takipçilerine vermeyi unutmadı

Kış ayları kapıya dayandığında, pek çok kişi sıcak yemeklerin, sıcak içeceklerin ve tabii ki de turşuların tadını çıkarmaya başlar. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ise bu kış sezonunda kendi eliyle turşu kurarak hem sağlıklı bir alternatif sunmayı hem de geleneksel lezzetleri yaşatmayı amaçlıyor.

Gülben Ergen'in mutfakta geçirdiği saatler, sadece şarkıcılık kariyeriyle sınırlı değil. Ünlü sanatçı, kendisini yemek yapma ve özellikle de turşu kurma konusunda oldukça yetenekli biri olarak gösteriyor. Son zamanlarda, Gülben Ergen'in kendi eliyle hazırladığı turşuların popülerliği artıyor ve bu lezzetli kış atıştırmalıkları, hayranlarını mest ediyor.

GÜLBEN ERGEN KOLLARINI SIVADI, KIŞLIK TURŞUSUNU YAPTI! TARİFİNİ DE TAKİPÇİLERİNE VERMEYİ UNUTMADI

Instagram hesabında 5,3 milyon takipçisi bulunan ve günlük yaşantısından paylaşımlar yapan Gülben Ergen, kışın tüketmek için kırmızı biber, taze fasulye ve turşu hazırladı.

a98sdusa98du.webp

'ÜNLÜ DE OLSA KIŞ HAZIRLIĞI YAPACAKSIN'

Gülben Ergen, turşu kurmanın sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemenin harika bir yol olduğunu söylüyor ve bu nedenle kış aylarında bu geleneği sık sık uyguluyor. "Ünlü de olsa kış hazırlığı yapacaksın" diyen Ergen, yaptığı tüm tarifleri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Dilan Polat'ın "Enerci" şarkısı eşliğinde turşu kurduğu anları paylaşan Gülben Ergen'in "çift lahanalı enerci turşusu" sevenlerini güldürdü.

650adc03e4bfdc084471c09c.webp

GÜLBEN ERGEN'İN TURŞU TARİFİ İÇİN MALZEMELER

  • Kaya tuzu
  • 2 lahana (Biri beyaz biri mor)
  • Yarım çay bardağı limon tuzu
  • Bir kase yeşil fasulye
  • 2 havuç
  • Birkaç dilim limon
  • Bir kâse sarımsak
  • Bir kase salatalık
  • Kaynamış ılık su

YAPILIŞI: Lahanaları ince ince doğrayın ve bir kaseye alın. Kaya tuzuyla bir güzel karıştırın.

Limon suyunu dökün ve harmanlayın. Ardından kavanozu doldurun. En üste limonları yerleştirin. Elma sirkesini en son dökün ve kavanozun üzerini geçene kadar suyu ekleyin. Kavanozun kapağını kapatın. Turşu kışa hazır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN