Gülben Ergen'den alkışlanacak hareket! Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz için bakın ne yaptı

Gülben Ergen'den alkışlanacak hareket! Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz için bakın ne yaptı

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde en fazla yıkım Hatay' da yaşanmıştı. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz depremde hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ise, hayatını kaybeden ünlü fenomen için öyle bir şey yaptı ki...

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 49'uncu anaokulunu, asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın yaşandığı Hatay Kırıkhan’da açtı.

x.webp

Ünlü şarkıcı, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde Hatay' da hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ı unutmadı. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın adı, ailesinin de rızasıyla anaokuluna verildi.

gulben-ergen-hatay-da-actigi-okula-depremde-olen-16410665-3942-m-1696835366-001.jpg

Açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, Taha Duymaz'ın ailesi, Gazeteci Fulya Öztürk, Milli Sporcu Şahika Ercümen, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kırıkhan Kaymakamı Fikret Dağ ve devlet protokolü katıldı. Açılışın ardından Millî Eğitim Bakanlığı'na hibe edilen Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu'nda yaklaşık 100 öğrenci eğitim alacak.

6523a9c586b2442ca816e7fb.webp

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen açıklamasında "Hatay benim şahsi meselemdir" diyen ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine ömrüm yettiğince sahip çıkacağım, bugün aramızda bulunan oğlum Atlas Erdoğan da bizden sonra bayrağı devralacak'' dedi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon- Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale- Eceabat, Kars, Trabzon- Of, Tekirdağ, Çanakkale- Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya- Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa- Soma, Gaziantep, Gaziantep-Islahiye, Erzincan, Mersin, Konya- Akşehir, Antalya- Konyaaltı, Ankara, Ağrı, Uşak, Artvin, İzmir, Rize, Ordu- Altınordu, Ordu- Fatsa, Ordu- Kumru, Eskişehir, Diyarbakır-Bismil, Diyarbakır- Hani, Denizli, Siirt, Kilis, Adana ve Osmaniye'de anaokulları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN